facebook image

PERSONVERNERKLÆRING FOR FORFATTERSKOLEN

 



 


Behandling av personopplysninger i Forfatterskolen

 



 


Når du bruker nettsiden vår og/eller er i kontakt med oss ved å motta nyhetsbrev fra oss eller bestille tjenester fra oss vil Markedssjefene behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette, på hvilke grunnlag og dine rettigheter knyttet til denne behandlingen.


Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Forfatterskolen AS ved daglig leder. Kontaktinformasjonen til [behandlingsansvarlig] er: support@forfatterskolen.no


Adresse:postboks 9233, 3029 DRAMMEN


E-post: post@forfatterskolen.no


Telefon: 411 23 555


Organisasjonsnr: 913573633


For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte support@forfatterskolen.no

 



1. Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn


Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. For markedsføring av våre tjenester/produkter og informasjon om vår virksomhet, samler vi inn og lagrer personopplysninger til blant annet nyhetsbrev, Google Adwords og annonsering i sosiale medier. Behandlingen av dine personopplysninger, som beskrevet i denne personvernerklæringen, skjer på grunnlag av avtale med deg, våre berettigede interesser, eller ditt samtykke.


Vi benytter personopplysninger til å tilby deg for eksempel følgende tjenester, avhengig av omstendighetene:



    1. Besvare henvendelser som kommer inn til oss.
      Navn, telefonnummer, e-postadresse, virksomhet og andre relevante personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining, og vi benytter og lagrer kun data som er nødvendig for å oss for å bistå deg med det du trenger. Denne behandlingen har vi derfor vurdert som forholdsmessig sammenlignet med ditt personvern.

    1. Rekruttering:
      Rekruttering til nye stillinger hos oss. CV, søknad, attester og referanser. Behandling av personopplysninger skjer på grunnlag av samtykke som du har gitt.

    1. Nyhetsbrev
      Benyttes for å markedsføre våre tjenester og informere om vår virksomhet. Til dette benytter vi mailadresser og navn. Alle utsendelser inneholder en avmeldingslenke.

    1. Sosiale medier
      Vi benytter Facebook, Twitter, Instagram og andre sosiale medier for å markedsføre våre. Vi vil ikke benytte dine personopplysninger til annonsering i disse kanalene.

    1. Linker fra vår nettside
      Vår nettside kan inneholde knapper til å dele innhold i sosiale medier. Disse knappene er opprettet med kode som er levert av kanalen selv. Denne koden legger igjen en informasjonskapsel i din nettleser med mindre du har stengt for slik bruk. Les gjerne mer om personvern på FacebookInstagram, og YouTube. Husk at du kan selv administrere ditt forhold og den behandlingen av dine personopplysninger direkte hos disse aktørene.

    1. Google AdWords
      Benyttes for å markedsføre våre tjenester/produkter i Googles annonsenettverk. Informasjonskapselen (se punkt 4. om informasjonskapsler) på nettstedet vårt gir oss innsikt i hvordan de besøkende bruker siden osv., gjennom Google Adwords-annonser. Denne informasjonen blir brukt til optimalisering og for å tilby deg mer relevante annonser i fremtiden.

    1. Nettsiden vår
      Benyttes til å gi informasjon om våre tjenester/produkter og informere om vår virksomhet. På vår nettside blir generell informasjon om de besøkende registrert. I denne sammenheng registreres spesielt IP-adressen til datamaskinen, brukernavnet, tidspunkt for besøk og data fra nettleseren til den besøkende. (Se punkt 4. om informasjonskapsler)

    1. Google Analytics
      Vi bruker Google Analytics til å spore hvordan de besøkende bruker vårt nettsted, og hvor effektive våre digitale annonser på Google Adwords eller andre digitale kanaler er. Vennligst les Googles retningslinjer for personverneller annen informasjon, samt spesifikk informasjon om Google Analytics.

    1. Retargeting
      Kan benyttes dersom du har tillatt slike cookies i din nettleser. Denne typen annonsering gjør det mulig å vise spesifikke annonser til besøkende som har lagt igjen cookies på vår nettside. (Se punkt 4. om informasjonskapsler)


Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser
Vilkår for kjøp

Forfatterskolen A/S gjør det enkelt, sikkert og fritt for ubehagelige overraskelser ved kjøp. Under ser du våre fullstendige kjøpsvilkår.

Angrefrist for forbrukere og kurs med angrefrist annonsert
På kurs som annonseres med 14 dagers åpent kjøp (angrerett) gjelder denne angreretten fra kjøpsdato, med mindre vi har annonsert at vi gir 14 dagers angrefrist fra kursets startdato. Ønsker du å benytte angrefristen, må du gi oss tilbakemelding før angrefristen utløper. Vi betaler deg tilbake pengene dine innen 1 uke fra datoen din angrefrist benyttes. Tilbakeføring skjer til samme konto pengene ble betalt fra. Annen angrefrist kan gjelde dersom dette spesifiseres. Gir du ikke beskjed innen fristen vil angreretten utgå og penger ikke bli tilbakebetalt. 

Vi gjør oppmerksom på at Angrefristloven kun gjelder for forbrukere, og ikke en person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Kjøper du våre kurs/pakker for utvikling av bedriftskonsept/markedsføring av bedrifter, anser vi at du handler som ledd i næringsvirksomhet.

Angrefrist for bedriftskunder: Kurs, konsultasjoner og medlemstjenester
Våre medlemstjenester, kurs og konsultasjoner som selges til bedriftsmarkedet, har ikke angrefrist med mindre dette har blitt opplyst av selger eller informasjon om angrefrist er gitt under kjøpsprosessen/på kjøpssiden. Eventuell angrefrist vil kun gjelde i henhold til de betingelser som er gitt på kjøpssiden eller i kjøpsprosessen. 

Garantier
Eventuelle garantier som er gitt i forbindelse med kjøp av produktet, kan kun benyttes dersom forutsetningene for garantien oppfylles og at det gis skriftlig beskjed til oss senest innen garantien utløper. Ønsker du å benytte deg av eventuell avtalt garanti ber vi deg om å dokumentere at du har gjennomført din del av avtalen. Ved bruk av garantien blir all tilgang til kursportalen og tilhørende tjenester stoppet som følge av tilbakebetalt kursbeløp.

Kortbetaling
Vi aksepterer Visa og MasterCard gjennom våre samarbeidspartnere Paypal og/eller Fiken. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er 100% sikre. Kortkjøp er avgiftsfritt. Betaler du via Paypal vil du fremdeles få faktura (denne er kun ment som en faktura-kopi).

Delbetaling og avdragsordning
Et kjøp som gjøres med en avdragsordning, enten skriftlig eller muntlig, er å anse som bindende og skal betales inn i sin helhet innen fristens utløp. Dersom avdrag ikke blir betalt inn innen avtalt tid vil utestående beløp sendes videre til fakturering og inkasso.

Salg til mindreårige
Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge for å bestille fra oss.

Opphavsrett
Opphavsrett © tilfaller Forfatterskolen A/S. Alle rettigheter er beskyttet. Det er strengt forbudt å kopiere, distribuere, publisere eller endre ethvert materiale som finnes på Forfatterskolen A/S' nettsider og portaler.

Betingelser for bruk av portalens innhold
Du kjøper tilgang til portalens innhold i kursperioden. Forfatterskolen A/S' produkter er beskyttet av opphavsrett. Produktet er kun gitt for personlig, ikke-kommersiell bruk.

Du kan ikke bruke produktet eller materialene som er tilgjengelig i produktet på en måte som utgjør en krenkelse av våre rettigheter, eller på en måte som ikke har blitt autorisert av Forfatterskolen A/S. Du kan ikke endre, kopiere, reprodusere, publisere, laste opp, legge ut, overføre, oversette, selge, skape avledede verk, utnytte eller distribuere på noen måte eller medium (herunder e-post eller andre elektroniske midler) noen materialer fra produktet. Duplisering, deling, eller opplasting av produktfiler til deling på nettsteder blir ansett som å stjele, og vil bli anmeldt i den grad loven åpner for det.

Du kan imidlertid laste ned og/eller skrive ut ett eksemplar av enkelte sider på nettstedet for personlig, ikke-kommersiell bruk, forutsatt at alle opphavsrettigheter og andre eiendomsrettigheter beholdes.

Forfatterskolen A/S tilbyr individuelle kursprogrammer. Ved registrering bestemmer du ditt brukernavn (e-postadressen) og ditt eget passord, og en medlemsprofil for bruk under kurset og i den private medlemsportalen. Hvis du ønsker å ta kurs sammen med en forretningspartner eller samarbeidspartner, må hver enkelt kjøpe kurset individuelt. Hvis du ønsker at en assistent eller at en hel gruppe skal ta kurset, vil et eget medlemskap måtte kjøpes for hvert deltakende medlem.

Konfidensialitet
Vi respekterer ditt privatliv, og må insistere på at du respekterer privatlivet til andre som deltar på kurset. Dermed er dette en gjensidig avtale om taushetsplikt. Vi respekterer din konfidensielle og fortrolige informasjon og dine ideer, planer og forretningshemmeligheter. Ved å kjøpe dette kurset samtykker du i å respektere de samme rettighetene til kursdeltakere og representanter for Forfatterskolen A/S.

Du står fritt til å diskutere dine personlige erfaringer og resultater fra våre kurs og oppgaver. Derimot må all erfaring og uttalelser, muntlig eller skriftlig, fra alle andre deltakere eller Forfatterskolen-teamet holdes strengt konfidensielt.

Sikkerhet & Personvern
Vi benytter SSL (Secure Socket Layer), hvilket betyr at alle bestillinger er kryptert, dvs. helt sikre. Forfatterskolen A/S garanterer at vi aldri leverer ut dine personopplysninger eller e-postadresse til en tredjepart, så fremt det ikke foreligger spesielle grunner, f.eks. at politi, statsadvokat eller liknende ber om opplysninger. Du har rett til å få den informasjon vi har registrert om deg, og hvis du mener den er feilaktig eller irrelevant, kan du be om rettelse eller fjerning fra vårt kunderegister. Kontakt i så fall support@forfatterskolen.no.

Ansvarsbegrensing
Vi fraskriver oss alle økonomiske krav knyttet til noen av våre nettsider, videoer, nyhetsbrev, kursportal eller annet innhold. Vi har vi gjort alt vi kan for å sikre at innholdet har høy kvalitet. Ved å kjøpe dette kurset aksepterer og godtar du at du er fullt ut ansvarlig for din fremgang og resultater fra deltakelse på kurset. Vi tilbyr ingen garantier om inntekter eller resultater. Du alene er ansvarlig for dine handlinger, og dine resultater er avhengig av personlige faktorer, inkludert dine ferdigheter, kunnskap, evne, engasjement, arbeidsinnsats, forretningssans, nettverk og økonomiske situasjon, for å nevne noen. 

Avlysing og utsettelse
Forfatterskolen A/S forbeholder seg retten til å avlyse eller utsette kurset som følge av årsaker som er utenfor Forfatterskolen A/S' kontroll. Ved avlysning på kursdeltakers initiativ vil kursavgiften bli refundert.  Ved utsettelse fra Forfatterskolen A/S' initiativ vil kursdeltakeren bli tilbudt deltakelse på et senere tidspunkt.

Begrensning og ansvar
Ved å kjøpe dette produktet samtykker du i at du bruker selskapets tjenester på eget ansvar, og at programmet er en opplysningstjeneste. Du fritar selskapet og dets ansatte fra ansvar for alle eventuelle skader som kan oppstå og for eventuelle krav som måtte oppstå i forbindelse med avtaler mellom partene. Du aksepterer alle eventuelle risikoer, forutsigbare eller uforutsigbare.

Ikke offentlig sverting
I tilfelle det skulle oppstå en tvist mellom deg og selskapet, samtykker du i at den eneste arena for å løse en slik tvist skal være kommunikasjon mellom deg og selskapet. Du samtykker i at du ikke vil delta i noen atferd eller kommunikasjon med en tredje part, offentlig eller privat, som vil føre til offentlig sverting av selskapet. 

Avtalens lengde
Kurset du kjøper har du tilgang på i ett år, sammen med coaching timer og manusutviklinger. Disse kan utvides med ett år ved kjøp av "webinar-pakken".


Avtalen
Denne avtalen kan ikke overdras av noen av partene.

Oppsigelse
Ved å kjøpe dette produktet, samtykker du i at Forfatterskolen A/S kan, etter eget skjønn, avslutte denne avtalen, og begrense, suspendere eller si opp kundens medvirkning i programmet uten refusjon av kursavgiften, hvis kunden blir forstyrrende for selskapet eller andre kursdeltakere. Dette gjelder også ved brudd på vilkårene.

Tvisteløsning
Hvis tvisten ikke løses først ved forhandlinger mellom partene, vil en uenighet eller tvist i forbindelse med denne avtalen kunne sendes til forliksrådet eller retten. 

Varsel
Eventuelle varsler om uenighet som gis fra en av partene til den andre, kan skje ved personlig overlevering eller per post, registrert eller sertifisert med kvittering. Varselet skal sendes til partene på adressene som vises nedenfor.

Force majeur
Er Forfatterskolen A/S forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering – eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den, så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Forfatterskolen A/S fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller der Forfatterskolen A/S refunderer den mangelfulle vares kjøpesum.


Adresser og kontaktpersoner for selskapet er som følger:

 

Sven Inge Storli Henningsen - Daglig leder

E-post: support@forfatterskolen.no
Adresse: Forfatterskolen AS, Postboks 9233, 3029 DRAMMEN
Org.nr: 913573633

Denne avtalen skal reguleres av og tolkes i samsvar med gjeldende norsk lov.

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser
Vilkår for kjøp

Forfatterskolen A/S gjør det enkelt, sikkert og fritt for ubehagelige overraskelser ved kjøp. Under ser du våre fullstendige kjøpsvilkår.

Angrefrist for forbrukere og kurs med angrefrist annonsert
På kurs som annonseres med 14 dagers åpent kjøp (angrerett) gjelder denne angreretten fra kjøpsdato, med mindre vi har annonsert at vi gir 14 dagers angrefrist fra kursets startdato. Ønsker du å benytte angrefristen, må du gi oss tilbakemelding før angrefristen utløper. Vi betaler deg tilbake pengene dine innen 1 uke fra datoen din angrefrist benyttes. Tilbakeføring skjer til samme konto pengene ble betalt fra. Annen angrefrist kan gjelde dersom dette spesifiseres. Gir du ikke beskjed innen fristen vil angreretten utgå og penger ikke bli tilbakebetalt. 

Vi gjør oppmerksom på at Angrefristloven kun gjelder for forbrukere, og ikke en person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Kjøper du våre kurs/pakker for utvikling av bedriftskonsept/markedsføring av bedrifter, anser vi at du handler som ledd i næringsvirksomhet.

Angrefrist for bedriftskunder: Kurs, konsultasjoner og medlemstjenester
Våre medlemstjenester, kurs og konsultasjoner som selges til bedriftsmarkedet, har ikke angrefrist med mindre dette har blitt opplyst av selger eller informasjon om angrefrist er gitt under kjøpsprosessen/på kjøpssiden. Eventuell angrefrist vil kun gjelde i henhold til de betingelser som er gitt på kjøpssiden eller i kjøpsprosessen. 

Garantier
Eventuelle garantier som er gitt i forbindelse med kjøp av produktet, kan kun benyttes dersom forutsetningene for garantien oppfylles og at det gis skriftlig beskjed til oss senest innen garantien utløper. Ønsker du å benytte deg av eventuell avtalt garanti ber vi deg om å dokumentere at du har gjennomført din del av avtalen. Ved bruk av garantien blir all tilgang til kursportalen og tilhørende tjenester stoppet som følge av tilbakebetalt kursbeløp.

Kortbetaling
Vi aksepterer Visa og MasterCard gjennom våre samarbeidspartnere Paypal og/eller Fiken. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er 100% sikre. Kortkjøp er avgiftsfritt. Betaler du via Paypal vil du fremdeles få faktura (denne er kun ment som en faktura-kopi).

Delbetaling og avdragsordning
Et kjøp som gjøres med en avdragsordning, enten skriftlig eller muntlig, er å anse som bindende og skal betales inn i sin helhet innen fristens utløp. Dersom avdrag ikke blir betalt inn innen avtalt tid vil utestående beløp sendes videre til fakturering og inkasso.

Salg til mindreårige
Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge for å bestille fra oss.

Opphavsrett
Opphavsrett © tilfaller Forfatterskolen A/S. Alle rettigheter er beskyttet. Det er strengt forbudt å kopiere, distribuere, publisere eller endre ethvert materiale som finnes på Forfatterskolen A/S' nettsider og portaler.

Betingelser for bruk av portalens innhold
Du kjøper tilgang til portalens innhold i kursperioden. Forfatterskolen A/S' produkter er beskyttet av opphavsrett. Produktet er kun gitt for personlig, ikke-kommersiell bruk.

Du kan ikke bruke produktet eller materialene som er tilgjengelig i produktet på en måte som utgjør en krenkelse av våre rettigheter, eller på en måte som ikke har blitt autorisert av Forfatterskolen A/S. Du kan ikke endre, kopiere, reprodusere, publisere, laste opp, legge ut, overføre, oversette, selge, skape avledede verk, utnytte eller distribuere på noen måte eller medium (herunder e-post eller andre elektroniske midler) noen materialer fra produktet. Duplisering, deling, eller opplasting av produktfiler til deling på nettsteder blir ansett som å stjele, og vil bli anmeldt i den grad loven åpner for det.

Du kan imidlertid laste ned og/eller skrive ut ett eksemplar av enkelte sider på nettstedet for personlig, ikke-kommersiell bruk, forutsatt at alle opphavsrettigheter og andre eiendomsrettigheter beholdes.

Forfatterskolen A/S tilbyr individuelle kursprogrammer. Ved registrering bestemmer du ditt brukernavn (e-postadressen) og ditt eget passord, og en medlemsprofil for bruk under kurset og i den private medlemsportalen. Hvis du ønsker å ta kurs sammen med en forretningspartner eller samarbeidspartner, må hver enkelt kjøpe kurset individuelt. Hvis du ønsker at en assistent eller at en hel gruppe skal ta kurset, vil et eget medlemskap måtte kjøpes for hvert deltakende medlem.

Konfidensialitet
Vi respekterer ditt privatliv, og må insistere på at du respekterer privatlivet til andre som deltar på kurset. Dermed er dette en gjensidig avtale om taushetsplikt. Vi respekterer din konfidensielle og fortrolige informasjon og dine ideer, planer og forretningshemmeligheter. Ved å kjøpe dette kurset samtykker du i å respektere de samme rettighetene til kursdeltakere og representanter for Forfatterskolen A/S.

Du står fritt til å diskutere dine personlige erfaringer og resultater fra våre kurs og oppgaver. Derimot må all erfaring og uttalelser, muntlig eller skriftlig, fra alle andre deltakere eller Forfatterskolen-teamet holdes strengt konfidensielt.

Sikkerhet & Personvern
Vi benytter SSL (Secure Socket Layer), hvilket betyr at alle bestillinger er kryptert, dvs. helt sikre. Forfatterskolen A/S garanterer at vi aldri leverer ut dine personopplysninger eller e-postadresse til en tredjepart, så fremt det ikke foreligger spesielle grunner, f.eks. at politi, statsadvokat eller liknende ber om opplysninger. Du har rett til å få den informasjon vi har registrert om deg, og hvis du mener den er feilaktig eller irrelevant, kan du be om rettelse eller fjerning fra vårt kunderegister. Kontakt i så fall support@forfatterskolen.no.

Ansvarsbegrensing
Vi fraskriver oss alle økonomiske krav knyttet til noen av våre nettsider, videoer, nyhetsbrev, kursportal eller annet innhold. Vi har vi gjort alt vi kan for å sikre at innholdet har høy kvalitet. Ved å kjøpe dette kurset aksepterer og godtar du at du er fullt ut ansvarlig for din fremgang og resultater fra deltakelse på kurset. Vi tilbyr ingen garantier om inntekter eller resultater. Du alene er ansvarlig for dine handlinger, og dine resultater er avhengig av personlige faktorer, inkludert dine ferdigheter, kunnskap, evne, engasjement, arbeidsinnsats, forretningssans, nettverk og økonomiske situasjon, for å nevne noen. 

Avlysing og utsettelse
Forfatterskolen A/S forbeholder seg retten til å avlyse eller utsette kurset som følge av årsaker som er utenfor Forfatterskolen A/S' kontroll. Ved avlysning på kursdeltakers initiativ vil kursavgiften bli refundert.  Ved utsettelse fra Forfatterskolen A/S' initiativ vil kursdeltakeren bli tilbudt deltakelse på et senere tidspunkt. 

Begrensning og ansvar
Ved å kjøpe dette produktet samtykker du i at du bruker selskapets tjenester på eget ansvar, og at programmet er en opplysningstjeneste. Du fritar selskapet og dets ansatte fra ansvar for alle eventuelle skader som kan oppstå og for eventuelle krav som måtte oppstå i forbindelse med avtaler mellom partene. Du aksepterer alle eventuelle risikoer, forutsigbare eller uforutsigbare.

Ikke offentlig sverting
I tilfelle det skulle oppstå en tvist mellom deg og selskapet, samtykker du i at den eneste arena for å løse en slik tvist skal være kommunikasjon mellom deg og selskapet. Du samtykker i at du ikke vil delta i noen atferd eller kommunikasjon med en tredje part, offentlig eller privat, som vil føre til offentlig sverting av selskapet. 

Avtalens lengde
Kurset du kjøper har du tilgang på i ett år, sammen med coaching timer og manusutviklinger. Disse kan utvides med ett år ved kjøp av "webinar-pakken".


Avtalen
Denne avtalen kan ikke overdras av noen av partene.

Oppsigelse
Ved å kjøpe dette produktet, samtykker du i at Forfatterskolen A/S kan, etter eget skjønn, avslutte denne avtalen, og begrense, suspendere eller si opp kundens medvirkning i programmet uten refusjon av kursavgiften, hvis kunden blir forstyrrende for selskapet eller andre kursdeltakere. Dette gjelder også ved brudd på vilkårene.

Tvisteløsning
Hvis tvisten ikke løses først ved forhandlinger mellom partene, vil en uenighet eller tvist i forbindelse med denne avtalen kunne sendes til forliksrådet eller retten. 

Varsel
Eventuelle varsler om uenighet som gis fra en av partene til den andre, kan skje ved personlig overlevering eller per post, registrert eller sertifisert med kvittering. Varselet skal sendes til partene på adressene som vises nedenfor.

Force majeur
Er Forfatterskolen A/S forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering – eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den, så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Forfatterskolen A/S fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller der Forfatterskolen A/S refunderer den mangelfulle vares kjøpesum.


Adresser og kontaktpersoner for selskapet er som følger:

 

Sven Inge Storli Henningsen - Daglig leder

E-post: support@forfatterskolen.no
Adresse: Forfatterskolen AS, Postboks 9233, 3029 DRAMMEN
Org.nr: 913573633

Denne avtalen skal reguleres av og tolkes i samsvar med gjeldende norsk lov.

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser
Vilkår for kjøp

Forfatterskolen A/S gjør det enkelt, sikkert og fritt for ubehagelige overraskelser ved kjøp. Under ser du våre fullstendige kjøpsvilkår.

Angrefrist for forbrukere og kurs med angrefrist annonsert
På kurs som annonseres med 14 dagers åpent kjøp (angrerett) gjelder denne angreretten fra kjøpsdato, med mindre vi har annonsert at vi gir 14 dagers angrefrist fra kursets startdato. Ønsker du å benytte angrefristen, må du gi oss tilbakemelding før angrefristen utløper. Vi betaler deg tilbake pengene dine innen 1 uke fra datoen din angrefrist benyttes. Tilbakeføring skjer til samme konto pengene ble betalt fra. Annen angrefrist kan gjelde dersom dette spesifiseres. Gir du ikke beskjed innen fristen vil angreretten utgå og penger ikke bli tilbakebetalt. 

Vi gjør oppmerksom på at Angrefristloven kun gjelder for forbrukere, og ikke en person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Kjøper du våre kurs/pakker for utvikling av bedriftskonsept/markedsføring av bedrifter, anser vi at du handler som ledd i næringsvirksomhet.

Angrefrist for bedriftskunder: Kurs, konsultasjoner og medlemstjenester
Våre medlemstjenester, kurs og konsultasjoner som selges til bedriftsmarkedet, har ikke angrefrist med mindre dette har blitt opplyst av selger eller informasjon om angrefrist er gitt under kjøpsprosessen/på kjøpssiden. Eventuell angrefrist vil kun gjelde i henhold til de betingelser som er gitt på kjøpssiden eller i kjøpsprosessen. 

Garantier
Eventuelle garantier som er gitt i forbindelse med kjøp av produktet, kan kun benyttes dersom forutsetningene for garantien oppfylles og at det gis skriftlig beskjed til oss senest innen garantien utløper. Ønsker du å benytte deg av eventuell avtalt garanti ber vi deg om å dokumentere at du har gjennomført din del av avtalen. Ved bruk av garantien blir all tilgang til kursportalen og tilhørende tjenester stoppet som følge av tilbakebetalt kursbeløp.

Kortbetaling
Vi aksepterer Visa og MasterCard gjennom våre samarbeidspartnere Paypal og/eller Fiken. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er 100% sikre. Kortkjøp er avgiftsfritt. Betaler du via Paypal vil du fremdeles få faktura (denne er kun ment som en faktura-kopi).

Delbetaling og avdragsordning
Et kjøp som gjøres med en avdragsordning, enten skriftlig eller muntlig, er å anse som bindende og skal betales inn i sin helhet innen fristens utløp. Dersom avdrag ikke blir betalt inn innen avtalt tid vil utestående beløp sendes videre til fakturering og inkasso.

Salg til mindreårige
Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge for å bestille fra oss.

Opphavsrett
Opphavsrett © tilfaller Forfatterskolen A/S. Alle rettigheter er beskyttet. Det er strengt forbudt å kopiere, distribuere, publisere eller endre ethvert materiale som finnes på Forfatterskolen A/S' nettsider og portaler.

Betingelser for bruk av portalens innhold
Du kjøper tilgang til portalens innhold i kursperioden. Forfatterskolen A/S' produkter er beskyttet av opphavsrett. Produktet er kun gitt for personlig, ikke-kommersiell bruk.

Du kan ikke bruke produktet eller materialene som er tilgjengelig i produktet på en måte som utgjør en krenkelse av våre rettigheter, eller på en måte som ikke har blitt autorisert av Forfatterskolen A/S. Du kan ikke endre, kopiere, reprodusere, publisere, laste opp, legge ut, overføre, oversette, selge, skape avledede verk, utnytte eller distribuere på noen måte eller medium (herunder e-post eller andre elektroniske midler) noen materialer fra produktet. Duplisering, deling, eller opplasting av produktfiler til deling på nettsteder blir ansett som å stjele, og vil bli anmeldt i den grad loven åpner for det.

Du kan imidlertid laste ned og/eller skrive ut ett eksemplar av enkelte sider på nettstedet for personlig, ikke-kommersiell bruk, forutsatt at alle opphavsrettigheter og andre eiendomsrettigheter beholdes.

Forfatterskolen A/S tilbyr individuelle kursprogrammer. Ved registrering bestemmer du ditt brukernavn (e-postadressen) og ditt eget passord, og en medlemsprofil for bruk under kurset og i den private medlemsportalen. Hvis du ønsker å ta kurs sammen med en forretningspartner eller samarbeidspartner, må hver enkelt kjøpe kurset individuelt. Hvis du ønsker at en assistent eller at en hel gruppe skal ta kurset, vil et eget medlemskap måtte kjøpes for hvert deltakende medlem.

Konfidensialitet
Vi respekterer ditt privatliv, og må insistere på at du respekterer privatlivet til andre som deltar på kurset. Dermed er dette en gjensidig avtale om taushetsplikt. Vi respekterer din konfidensielle og fortrolige informasjon og dine ideer, planer og forretningshemmeligheter. Ved å kjøpe dette kurset samtykker du i å respektere de samme rettighetene til kursdeltakere og representanter for Forfatterskolen A/S.

Du står fritt til å diskutere dine personlige erfaringer og resultater fra våre kurs og oppgaver. Derimot må all erfaring og uttalelser, muntlig eller skriftlig, fra alle andre deltakere eller Forfatterskolen-teamet holdes strengt konfidensielt.

Sikkerhet & Personvern
Vi benytter SSL (Secure Socket Layer), hvilket betyr at alle bestillinger er kryptert, dvs. helt sikre. Forfatterskolen A/S garanterer at vi aldri leverer ut dine personopplysninger eller e-postadresse til en tredjepart, så fremt det ikke foreligger spesielle grunner, f.eks. at politi, statsadvokat eller liknende ber om opplysninger. Du har rett til å få den informasjon vi har registrert om deg, og hvis du mener den er feilaktig eller irrelevant, kan du be om rettelse eller fjerning fra vårt kunderegister. Kontakt i så fall support@forfatterskolen.no.

Ansvarsbegrensing
Vi fraskriver oss alle økonomiske krav knyttet til noen av våre nettsider, videoer, nyhetsbrev, kursportal eller annet innhold. Vi har vi gjort alt vi kan for å sikre at innholdet har høy kvalitet. Ved å kjøpe dette kurset aksepterer og godtar du at du er fullt ut ansvarlig for din fremgang og resultater fra deltakelse på kurset. Vi tilbyr ingen garantier om inntekter eller resultater. Du alene er ansvarlig for dine handlinger, og dine resultater er avhengig av personlige faktorer, inkludert dine ferdigheter, kunnskap, evne, engasjement, arbeidsinnsats, forretningssans, nettverk og økonomiske situasjon, for å nevne noen. 

Avlysing og utsettelse
Forfatterskolen A/S forbeholder seg retten til å avlyse eller utsette kurset som følge av årsaker som er utenfor Forfatterskolen A/S' kontroll. Ved avlysning på kursdeltakers initiativ vil kursavgiften bli refundert.  Ved utsettelse fra Forfatterskolen A/S' initiativ vil kursdeltakeren bli tilbudt deltakelse på et senere tidspunkt. 

Begrensning og ansvar
Ved å kjøpe dette produktet samtykker du i at du bruker selskapets tjenester på eget ansvar, og at programmet er en opplysningstjeneste. Du fritar selskapet og dets ansatte fra ansvar for alle eventuelle skader som kan oppstå og for eventuelle krav som måtte oppstå i forbindelse med avtaler mellom partene. Du aksepterer alle eventuelle risikoer, forutsigbare eller uforutsigbare.

Ikke offentlig sverting
I tilfelle det skulle oppstå en tvist mellom deg og selskapet, samtykker du i at den eneste arena for å løse en slik tvist skal være kommunikasjon mellom deg og selskapet. Du samtykker i at du ikke vil delta i noen atferd eller kommunikasjon med en tredje part, offentlig eller privat, som vil føre til offentlig sverting av selskapet. 

Avtalens lengde
Kurset du kjøper har du tilgang på i ett år, sammen med coaching timer og manusutviklinger. Disse kan utvides med ett år ved kjøp av "webinar-pakken".


Avtalen
Denne avtalen kan ikke overdras av noen av partene.

Oppsigelse
Ved å kjøpe dette produktet, samtykker du i at Forfatterskolen A/S kan, etter eget skjønn, avslutte denne avtalen, og begrense, suspendere eller si opp kundens medvirkning i programmet uten refusjon av kursavgiften, hvis kunden blir forstyrrende for selskapet eller andre kursdeltakere. Dette gjelder også ved brudd på vilkårene.

Tvisteløsning
Hvis tvisten ikke løses først ved forhandlinger mellom partene, vil en uenighet eller tvist i forbindelse med denne avtalen kunne sendes til forliksrådet eller retten. 

Varsel
Eventuelle varsler om uenighet som gis fra en av partene til den andre, kan skje ved personlig overlevering eller per post, registrert eller sertifisert med kvittering. Varselet skal sendes til partene på adressene som vises nedenfor.

Force majeur
Er Forfatterskolen A/S forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering – eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den, så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Forfatterskolen A/S fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller der Forfatterskolen A/S refunderer den mangelfulle vares kjøpesum.


Adresser og kontaktpersoner for selskapet er som følger:

 

Sven Inge Storli Henningsen - Daglig leder

E-post: support@forfatterskolen.no
Adresse: Forfatterskolen AS, Postboks 9233, 3029 DRAMMEN
Org.nr: 913573633

Denne avtalen skal reguleres av og tolkes i samsvar med gjeldende norsk lov.

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser
Vilkår for kjøp

Forfatterskolen A/S gjør det enkelt, sikkert og fritt for ubehagelige overraskelser ved kjøp. Under ser du våre fullstendige kjøpsvilkår.

Angrefrist for forbrukere og kurs med angrefrist annonsert
På kurs som annonseres med 14 dagers åpent kjøp (angrerett) gjelder denne angreretten fra kjøpsdato, med mindre vi har annonsert at vi gir 14 dagers angrefrist fra kursets startdato. Ønsker du å benytte angrefristen, må du gi oss tilbakemelding før angrefristen utløper. Vi betaler deg tilbake pengene dine innen 1 uke fra datoen din angrefrist benyttes. Tilbakeføring skjer til samme konto pengene ble betalt fra. Annen angrefrist kan gjelde dersom dette spesifiseres. Gir du ikke beskjed innen fristen vil angreretten utgå og penger ikke bli tilbakebetalt. 

Vi gjør oppmerksom på at Angrefristloven kun gjelder for forbrukere, og ikke en person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Kjøper du våre kurs/pakker for utvikling av bedriftskonsept/markedsføring av bedrifter, anser vi at du handler som ledd i næringsvirksomhet.

Angrefrist for bedriftskunder: Kurs, konsultasjoner og medlemstjenester
Våre medlemstjenester, kurs og konsultasjoner som selges til bedriftsmarkedet, har ikke angrefrist med mindre dette har blitt opplyst av selger eller informasjon om angrefrist er gitt under kjøpsprosessen/på kjøpssiden. Eventuell angrefrist vil kun gjelde i henhold til de betingelser som er gitt på kjøpssiden eller i kjøpsprosessen. 

Garantier
Eventuelle garantier som er gitt i forbindelse med kjøp av produktet, kan kun benyttes dersom forutsetningene for garantien oppfylles og at det gis skriftlig beskjed til oss senest innen garantien utløper. Ønsker du å benytte deg av eventuell avtalt garanti ber vi deg om å dokumentere at du har gjennomført din del av avtalen. Ved bruk av garantien blir all tilgang til kursportalen og tilhørende tjenester stoppet som følge av tilbakebetalt kursbeløp.

Kortbetaling
Vi aksepterer Visa og MasterCard gjennom våre samarbeidspartnere Paypal og/eller Fiken. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er 100% sikre. Kortkjøp er avgiftsfritt. Betaler du via Paypal vil du fremdeles få faktura (denne er kun ment som en faktura-kopi).

Delbetaling og avdragsordning
Et kjøp som gjøres med en avdragsordning, enten skriftlig eller muntlig, er å anse som bindende og skal betales inn i sin helhet innen fristens utløp. Dersom avdrag ikke blir betalt inn innen avtalt tid vil utestående beløp sendes videre til fakturering og inkasso.

Salg til mindreårige
Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge for å bestille fra oss.

Opphavsrett
Opphavsrett © tilfaller Forfatterskolen A/S. Alle rettigheter er beskyttet. Det er strengt forbudt å kopiere, distribuere, publisere eller endre ethvert materiale som finnes på Forfatterskolen A/S' nettsider og portaler.

Betingelser for bruk av portalens innhold
Du kjøper tilgang til portalens innhold i kursperioden. Forfatterskolen A/S' produkter er beskyttet av opphavsrett. Produktet er kun gitt for personlig, ikke-kommersiell bruk.

Du kan ikke bruke produktet eller materialene som er tilgjengelig i produktet på en måte som utgjør en krenkelse av våre rettigheter, eller på en måte som ikke har blitt autorisert av Forfatterskolen A/S. Du kan ikke endre, kopiere, reprodusere, publisere, laste opp, legge ut, overføre, oversette, selge, skape avledede verk, utnytte eller distribuere på noen måte eller medium (herunder e-post eller andre elektroniske midler) noen materialer fra produktet. Duplisering, deling, eller opplasting av produktfiler til deling på nettsteder blir ansett som å stjele, og vil bli anmeldt i den grad loven åpner for det.

Du kan imidlertid laste ned og/eller skrive ut ett eksemplar av enkelte sider på nettstedet for personlig, ikke-kommersiell bruk, forutsatt at alle opphavsrettigheter og andre eiendomsrettigheter beholdes.

Forfatterskolen A/S tilbyr individuelle kursprogrammer. Ved registrering bestemmer du ditt brukernavn (e-postadressen) og ditt eget passord, og en medlemsprofil for bruk under kurset og i den private medlemsportalen. Hvis du ønsker å ta kurs sammen med en forretningspartner eller samarbeidspartner, må hver enkelt kjøpe kurset individuelt. Hvis du ønsker at en assistent eller at en hel gruppe skal ta kurset, vil et eget medlemskap måtte kjøpes for hvert deltakende medlem.

Konfidensialitet
Vi respekterer ditt privatliv, og må insistere på at du respekterer privatlivet til andre som deltar på kurset. Dermed er dette en gjensidig avtale om taushetsplikt. Vi respekterer din konfidensielle og fortrolige informasjon og dine ideer, planer og forretningshemmeligheter. Ved å kjøpe dette kurset samtykker du i å respektere de samme rettighetene til kursdeltakere og representanter for Forfatterskolen A/S.

Du står fritt til å diskutere dine personlige erfaringer og resultater fra våre kurs og oppgaver. Derimot må all erfaring og uttalelser, muntlig eller skriftlig, fra alle andre deltakere eller Forfatterskolen-teamet holdes strengt konfidensielt.

Sikkerhet & Personvern
Vi benytter SSL (Secure Socket Layer), hvilket betyr at alle bestillinger er kryptert, dvs. helt sikre. Forfatterskolen A/S garanterer at vi aldri leverer ut dine personopplysninger eller e-postadresse til en tredjepart, så fremt det ikke foreligger spesielle grunner, f.eks. at politi, statsadvokat eller liknende ber om opplysninger. Du har rett til å få den informasjon vi har registrert om deg, og hvis du mener den er feilaktig eller irrelevant, kan du be om rettelse eller fjerning fra vårt kunderegister. Kontakt i så fall support@forfatterskolen.no.

Ansvarsbegrensing
Vi fraskriver oss alle økonomiske krav knyttet til noen av våre nettsider, videoer, nyhetsbrev, kursportal eller annet innhold. Vi har vi gjort alt vi kan for å sikre at innholdet har høy kvalitet. Ved å kjøpe dette kurset aksepterer og godtar du at du er fullt ut ansvarlig for din fremgang og resultater fra deltakelse på kurset. Vi tilbyr ingen garantier om inntekter eller resultater. Du alene er ansvarlig for dine handlinger, og dine resultater er avhengig av personlige faktorer, inkludert dine ferdigheter, kunnskap, evne, engasjement, arbeidsinnsats, forretningssans, nettverk og økonomiske situasjon, for å nevne noen. 

Avlysing og utsettelse
Forfatterskolen A/S forbeholder seg retten til å avlyse eller utsette kurset som følge av årsaker som er utenfor Forfatterskolen A/S' kontroll. Ved avlysning på kursdeltakers initiativ vil kursavgiften bli refundert.  Ved utsettelse fra Forfatterskolen A/S' initiativ vil kursdeltakeren bli tilbudt deltakelse på et senere tidspunkt. 

Begrensning og ansvar
Ved å kjøpe dette produktet samtykker du i at du bruker selskapets tjenester på eget ansvar, og at programmet er en opplysningstjeneste. Du fritar selskapet og dets ansatte fra ansvar for alle eventuelle skader som kan oppstå og for eventuelle krav som måtte oppstå i forbindelse med avtaler mellom partene. Du aksepterer alle eventuelle risikoer, forutsigbare eller uforutsigbare.

Ikke offentlig sverting
I tilfelle det skulle oppstå en tvist mellom deg og selskapet, samtykker du i at den eneste arena for å løse en slik tvist skal være kommunikasjon mellom deg og selskapet. Du samtykker i at du ikke vil delta i noen atferd eller kommunikasjon med en tredje part, offentlig eller privat, som vil føre til offentlig sverting av selskapet. 

Avtalens lengde
Kurset du kjøper har du tilgang på i ett år, sammen med coaching timer og manusutviklinger. Disse kan utvides med ett år ved kjøp av "webinar-pakken".


Avtalen
Denne avtalen kan ikke overdras av noen av partene.

Oppsigelse
Ved å kjøpe dette produktet, samtykker du i at Forfatterskolen A/S kan, etter eget skjønn, avslutte denne avtalen, og begrense, suspendere eller si opp kundens medvirkning i programmet uten refusjon av kursavgiften, hvis kunden blir forstyrrende for selskapet eller andre kursdeltakere. Dette gjelder også ved brudd på vilkårene.

Tvisteløsning
Hvis tvisten ikke løses først ved forhandlinger mellom partene, vil en uenighet eller tvist i forbindelse med denne avtalen kunne sendes til forliksrådet eller retten. 

Varsel
Eventuelle varsler om uenighet som gis fra en av partene til den andre, kan skje ved personlig overlevering eller per post, registrert eller sertifisert med kvittering. Varselet skal sendes til partene på adressene som vises nedenfor.

Force majeur
Er Forfatterskolen A/S forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering – eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den, så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Forfatterskolen A/S fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller der Forfatterskolen A/S refunderer den mangelfulle vares kjøpesum.


Adresser og kontaktpersoner for selskapet er som følger:

 

Sven Inge Storli Henningsen - Daglig leder

E-post: support@forfatterskolen.no
Adresse: Forfatterskolen AS, Postboks 9233, 3029 DRAMMEN
Org.nr: 913573633

Denne avtalen skal reguleres av og tolkes i samsvar med gjeldende norsk lov.

Personvernpolicy for Forfatterskolens sider på Facebook og Instagram

Når gjelder denne personvernpolicyen?

Denne personvernpolicyen gjelder for Forfatterskolen Norge AS («Forfatterskolen») behandling av de personopplysningene du etterlater eller oppgir når du besøker Forfatterskolens Facebook- eller Instagram-side («Sidene»). Personvernpolicyen utfyller Facebook Irelands Ltd.s («Facebook») generelle personopplysningspolicy, herunder Facebooks personopplysningspolicy som gjelder for Instagram.


Hvem er behandlingsansvarlig for personopplysningene mine?

Forfatterskolen og Facebook er felles behandlingsansvarlige for behandlingen av personopplysningene dine.

Forfatterskolens firmaopplysninger er:

Forfatterskolen AS
Organisasjonsnr.913573633
Betzy Kjelsbergsvei 263
3028 DRAMMEN
Norge

E-post: support@Forfatterskolen.no

Facebooks firmaopplysninger er:

Facebook Ireland Ltd.
4 GRAND CANAL SQUARE, GRAND CANAL HARBOUR
D2 Dublin
IRELAND
Org.nr.: 462932

Forfatterskolen følger Datatilsynets retningslinjer om felles behandlingsansvar, og Forfatterskolen forsøker med gjeldende verktøy på best mulig måte å sikre at du får informasjon om behandlingen av personopplysningene dine når du besøker Sidene. Vi forsøker sammen med andre virksomheter kontinuerlig å inngå i en dialog med Facebook om reguleringen av det felles behandlingsansvaret.

Facebook har i den forbindelse offentliggjort et vedlegg om det felles behandlingsansvaret for «Facebook Innsikt» (på engelsk «Facebook Insights») som du finner via følgende kobling: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum


Hvilke personopplysninger samles inn på Facebook?

Avhengig av atferden din på Sidene kan Forfatterskolen og Facebook motta følgende personopplysninger om deg:

  • om du «liker» eller har brukt andre reaksjoner på Sidene
  • kommentarer du legger igjen på Sidene
  • at du har besøkt Sidene
  • din atferd og interesser på Sidene
  • personopplysninger innhentet i forbindelse med avholdelse av konkurranser

Utover dette bruker Facebook Sidene til å samle inn statistiske opplysninger om besøkendes atferd på Sidene, herunder alder, kjønn, parforholdstatus, jobb, livsstil, interesseområder, opplysninger om kjøp og geografiske opplysninger. Til dette formålet har Facebook plassert informasjonskapsler på enheten din når du besøker Sidene. Hver informasjonskapsel inneholder en unik identifikasjonskode som forblir aktiv i en periode på to år, med mindre de slettes før utløpet av denne perioden. Facebook mottar, lagrer og behandler personopplysningene dine gjennom disse informasjonskapslene.

Hvis du vil lese mer om Facebooks bruk av informasjonskapsler på Sidene, kan du lese Facebooks generelle retningslinjer om informasjonskapsler. Se Facebooks retningslinjer om informasjonskapsler via følgende kobling: https://www.facebook.com/policies/cookies/ 


Hva er formålet med behandlingen av personopplysningene dine?

Forfatterskolen bruker også personopplysningene dine til å forbedre produkter, forbedre Sidene og for å foreta undersøkelser, utarbeide statistikk, utvikle og beskytte Forfatterskolens tjenester og produkter, inkludert på bakgrunn av tilbakemeldinger fra deg. Forfatterskolen bruker i den forbindelse aggregerte opplysninger som Facebook gjør tilgjengelig gjennom Facebooks informasjonskapsler, for eksempel opplysninger om alder, kjønn, parforholdstatus, jobb, livsstil, interesseområder og opplysninger om kjøp og geografiske opplysninger.

Facebook behandler blant annet personopplysningene dine for å gjøre det mulig for Facebook å forbedre annonsesystemet sitt, og for å gi Forfatterskolen statistikk, som Facebook blant annet utarbeider på grunnlag av ditt besøk på Sidene for å annonsere og tilpasse aktivitetene på Sidene. Gjennom informasjonskapsler får Facebook og Forfatterskolen på den måten kjennskap til om du «liker» eller «følger» Sidene og bruker Sidenes applikasjoner slik at Facebook og Forfatterskolen kan tilpasse innholdet på Sidene og utvikle funksjoner som du kunne være interessert i.


Hva er det rettslige grunnlaget for behandlingen?

Forfatterskolen behandler personopplysningene dine på grunnlag av Forfatterskolens berettigede interesse i å kunne forbedre Forfatterskolens produkter og tjenester (GDPR artikkel 6 nr. 1 bokstav f).

Facebook behandler personopplysningene dine på grunnlag av Facebooks berettigede interesser, inkludert Facebooks interesse i å levere en innovativ, individuelt tilpasset, sikker og lønnsom tjeneste (GDPR artikkel 6 nr. 1 bokstav f). Facebook behandler videre personopplysningene dine i overensstemmelse med ditt samtykke, som du kan trekke tilbake når som helst via Facebook-innstillingene (GDPR artikkel 6 nr. 1 bokstav a).

Hvis du vil ha mer informasjon om Facebooks rettslige grunnlag for behandlingen av personopplysninger, kan du se Facebooks generelle personvernpolicy under punktet «Hva er vårt juridiske grunnlag for å behandle data?».

Se Facebooks personvernpolicy for Instagram via følgende kobling https://help.instagram.com/519522125107875

Se Facebooks personvernpolicy via følgende kobling: https://www.facebook.com/about/privacy#


Hvem mottar personopplysningene mine?

Forfatterskolen utleverer ikke på noe tidspunkt personopplysningene dine til andre selskaper.

Facebook kan blant annet dele personopplysninger med følgende kategorier av mottakere:

  • internt blant Facebook-selskaper
  • eksternt med Facebooks partnere, som bruker analysetjenester
  • annonsører
  • andre personer som bruker Sidene
  • målingspartnere
  • forskere og akademikere

Hvis du vil ha mer informasjon om hvem Facebook deler personopplysningene dine med, kan du se Facebooks generelle personvernpolicy under punktet «Hvordan deles denne informasjonen?».

Personopplysningene dine kan overføres av Facebook til Facebook i USA. Du finner mer informasjon under punktet «Hvordan behandler og overfører vi data som en del av våre globale tjenester?» i Facebooks generelle personvernpolicy.

Se Facebooks personvernpolicy for Instagram via følgende kobling https://help.instagram.com/519522125107875

Se Facebooks generelle personvernpolicy via følgende kobling https://www.facebook.com/about/privacy#


Hvilke rettigheter har jeg?

Etter GDPR-lovgivningen har du en rekke rettigheter:

  • Du har til enhver tid rett til å få innsyn i de personopplysningene som Forfatterskolen og Facebook behandler om deg, med forbehold om visse lovbestemte unntak.
  • Du har rett til å protestere mot innsamlingen og mot den videre behandlingen av dine personopplysninger.
  • Du har rett til å få personopplysningene dine rettet, slettet eller blokkert.
  • Du har i noen tilfeller rett til å få begrenset behandlingen av personopplysningene dine.
  • Du har rett til å få utlevert personopplysninger om deg selv, og i visse tilfeller til å få overført personopplysninger du selv har gitt til oss, til en annen behandlingsansvarlig (dataportabilitet).

Hvis du er en Facebook- eller Instagram-bruker har du mulighet til å endre de private innstillingene dine for å påvirke hvordan personopplysningene dine blir samlet inn og behandlet når du besøker og bruker Sidene.

På Instagram endres innstillingene dine i fanen «Personvern» som du finner under fanen «Innstillinger».

Se følgende koblinger for å endre innstillingene dine på Facebook: https://www.facebook.com/ads/preferences og https://www.facebook.com/settings


Hvem kan jeg kontakte?

Facebooks generelle oppsett og de avtalene som Forfatterskolen har inngått med Facebook, tilsier at du skal kontakte Facebook hvis du ønsker å utøve rettighetene dine. Det er fordi det bare er Facebook som rent funksjonelt er i stand til å foreta de nødvendige tiltakene for å imøtekomme de fleste av forespørslene dine.

Hvis du imidlertid mener at Forfatterskolen kan imøtekomme forespørselen din, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Du kan lese om Forfatterskolens generelle personvernpolicy på Forfatterskolens nettsted hvis du vil ha mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Se Forfatterskolen generelle personvernpolicy via følgende kobling https://www.forfatterskolen.no/terms/all

Du kan besøke Facebooks generelle personvernpolicy for mer informasjon om hvordan Facebook behandler personopplysningene dine og for å se Facebooks kontaktopplysninger via følgende kobling https://www.facebook.com/about/privacy# Se Facebooks personvernpolicy for Instagram via følgende kobling: https://help.instagram.com/519522125107875

Hvis du ønsker å klage over behandlingen av personopplysningene dine, er du velkommen til å kontakte oss på support@forfatterskolen.no

Hvis klagen din ikke blir løst av oss, og du vil gå videre med saken, kan du klage til Datatilsynet:

Datatilsynet
Postboks 458 Sentrum
0105 Oslo
e-mail: arkiv@datatilsynet.no
Phone number: +47 22 39 69 00

Vil du ha profesjonell tilbakemelding på manuset ditt? Vi gir deg gratis tilbakemelding på et tekstutdrag.
Ja, dette vil jeg ha!