PERSONVERNERKLÆRING FOR FORFATTERSKOLEN

 

Behandling av personopplysninger i Forfatterskolen

 

Når du bruker nettsiden vår og/eller er i kontakt med oss ved å motta nyhetsbrev fra oss eller bestille tjenester fra oss vil Markedssjefene behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette, på hvilke grunnlag og dine rettigheter knyttet til denne behandlingen.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Forfatterskolen AS ved daglig leder. Kontaktinformasjonen til [behandlingsansvarlig] er: support@forfatterskolen.no

Adresse:postboks 9233, 3029 DRAMMEN

E-post: post@forfatterskolen.no

Telefon: 411 23 555

Organisasjonsnr: 913573633

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte support@forfatterskolen.no

1. Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. For markedsføring av våre tjenester/produkter og informasjon om vår virksomhet, samler vi inn og lagrer personopplysninger til blant annet nyhetsbrev, Google Adwords og annonsering i sosiale medier. Behandlingen av dine personopplysninger, som beskrevet i denne personvernerklæringen, skjer på grunnlag av avtale med deg, våre berettigede interesser, eller ditt samtykke.

Vi benytter personopplysninger til å tilby deg for eksempel følgende tjenester, avhengig av omstendighetene:

 1. Besvare henvendelser som kommer inn til oss.
  Navn, telefonnummer, e-postadresse, virksomhet og andre relevante personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining, og vi benytter og lagrer kun data som er nødvendig for å oss for å bistå deg med det du trenger. Denne behandlingen har vi derfor vurdert som forholdsmessig sammenlignet med ditt personvern.
 2. Rekruttering:
  Rekruttering til nye stillinger hos oss. CV, søknad, attester og referanser. Behandling av personopplysninger skjer på grunnlag av samtykke som du har gitt.
 3. Nyhetsbrev
  Benyttes for å markedsføre våre tjenester og informere om vår virksomhet. Til dette benytter vi mailadresser og navn. Alle utsendelser inneholder en avmeldingslenke.
 4. Sosiale medier
  Vi benytter Facebook, Twitter, Instagram og andre sosiale medier for å markedsføre våre. Vi vil ikke benytte dine personopplysninger til annonsering i disse kanalene.
 5. Linker fra vår nettside
  Vår nettside kan inneholde knapper til å dele innhold i sosiale medier. Disse knappene er opprettet med kode som er levert av kanalen selv. Denne koden legger igjen en informasjonskapsel i din nettleser med mindre du har stengt for slik bruk. Les gjerne mer om personvern på FacebookInstagram, og YouTube. Husk at du kan selv administrere ditt forhold og den behandlingen av dine personopplysninger direkte hos disse aktørene.
 6. Google AdWords
  Benyttes for å markedsføre våre tjenester/produkter i Googles annonsenettverk. Informasjonskapselen (se punkt 4. om informasjonskapsler) på nettstedet vårt gir oss innsikt i hvordan de besøkende bruker siden osv., gjennom Google Adwords-annonser. Denne informasjonen blir brukt til optimalisering og for å tilby deg mer relevante annonser i fremtiden.
 7. Nettsiden vår
  Benyttes til å gi informasjon om våre tjenester/produkter og informere om vår virksomhet. På vår nettside blir generell informasjon om de besøkende registrert. I denne sammenheng registreres spesielt IP-adressen til datamaskinen, brukernavnet, tidspunkt for besøk og data fra nettleseren til den besøkende. (Se punkt 4. om informasjonskapsler)
 8. Google Analytics
  Vi bruker Google Analytics til å spore hvordan de besøkende bruker vårt nettsted, og hvor effektive våre digitale annonser på Google Adwords eller andre digitale kanaler er. Vennligst les Googles retningslinjer for personverneller annen informasjon, samt spesifikk informasjon om Google Analytics.
 9. Retargeting
  Kan benyttes dersom du har tillatt slike cookies i din nettleser. Denne typen annonsering gjør det mulig å vise spesifikke annonser til besøkende som har lagt igjen cookies på vår nettside. (Se punkt 4. om informasjonskapsler)