Kontakt Oss

Foto: Vibeke Montero

Forfatterskolen er en nettbasert skriveskole, med kurs innenfor flere sjangre.

Grunnlegger og rektor for skolen er Kristine Storli Henningsen, som er en suksessfull skjønnlitterær-, seriebok-, sakprosa-, spennings- og selvhjelpsbokforfatter på henholdsvis Gyldendal Forlag, Cappelen Damm, Schibsted, Juritzen og Flux. Til sammen har hun utgitt 26 bøker, og debutromanen, I skyggen av store trær, er solgt til flere land.

Kristine har også jobbet som journalist i 15 år, og som redaktør i fem av dem. Hun var redaktør for småbarnsmagasinet PlussTid i fem år. Skolens rektor står bak den populære bloggen Antisupermamma, som har over 20 000 følgere hver uke og har vært i en rekke medier de siste årene. Hun er også fast familieblogger for VG.

Ved siden av skrivingen er Kristine utdannet gestaltpsykoterapeut ved NGI.

Kristine er ikke alene om å administrere skolen, som stadig vokser i omfang og har flere hundre elever. Med seg på laget har hun flere dyktige manuskonsulenter og to faste ansatte. Forfatterskolen har fulgt flere elever tett frem mot utgivelse, og ønsker å hjelpe frem mange flere. De utgir også en elev i året, som ekslusivt blir plukket blant elevene og får hedersbetegnelsen Årets Drømmeforfatter. Utgivelsen fullfinansieres av Forfatterskolen, og boken vil bli utgitt av forlaget Forfatterdrøm, som er under paraplyen Forfatterskolen. Les mer om forlaget her: Forfatterdrøm

Interessert i kurs eller noe annet skriverelatert? Send oss en mail: post@forfatterskolen.no.

Vår eminente stab

 • Hanne Einang

  Hanne er vår grundige, dyktige og løsningsorienterte sekretær, assistent og mye annet. Hanne brenner for at elevene skal ha det bra på skolen, og er inne på det lukkede skriveforumet langt mer enn hun får betalt for.

  Hanne@forfatterskolen.no
 • Elin S Rotevatn

  Elin S Rotevatn er vår faste redaktør. Hun har en Cand.mag-grad i allmenn litteraturvitenskap, og har i tillegg studert skriveteori gjennom en årrekke. Elin har jobbet som konsulent, blant annet for Riksantikvaren, og elsker å gå inn i andres tekst og finne forbedringspotensial - både på det strukturelle og det språklige plan.

  Elin@forfatterskolen.no
 • Sven Inge Henningsen

  Hva skulle vi gjort uten supportavdelingen? Sven Inge tar seg av alt det tekniske på skolen, ordner med betalinger og delbetalinger. tar seg av logistikken og altfor mye annet.

  support@forfatterskolen.no
  Fjernsupport
 • Silje Reistad

  Silje er ansvarlig for sosiale medier, og stepper inn som webinarvert i ny og ne. Hun elsker å snakke med elever og følgere, så ikke nøl med å legge igjen kommentarer på vår Facebook og Instagram. Silje har bakgrunn som journalist og har tidligere jobbet med sosiale medier for blant annet Topp og VG.

  silje@forfatterskolen.no

Kontakt oss i dag

KRISTINE STORLI HENNINGSEN

Rektor

Postboks 9233, 3028 Drammen

post@forfatterskolen.no

+47 411 23 555

PS! Vi respekterer personvernretten og deler ikke e-posten din med noen.

Dine data, dine valg

Forfatterskolen er den som behandler dine data. Dine data er trygge hos oss. Vi bruker dem til å tilpasse tjenestene og tilbudene for deg.

Vil du ha profesjonell tilbakemelding på en smakebit av din personlige tekst, helt gratis? Send den inn ved å trykke på knappen under.
Ja, dette vil jeg ha!