facebook image

Hvem er vi?

Foto: Angel Carlos

Inspirerende rektor

Grunnlegger og rektor for skolen er Kristine Storli Henningsen, som er en suksessfull og erfaren forfatter. Hun har gitt ut flere titalls bøker innenfor sjangrene roman, krim og spenning, serieroman, dokumentar og selvhjelp – på henholdsvis Gyldendal , Cappelen Damm, Vigmostad & Bjørke, Juritzen og Flux. Debutromanen, "I skyggen av store trær", ble solgt til flere land.

Kristine har også jobbet som journalist og spaltist i 15 år, og som redaktør i fem av dem. Hun er ikke alene om å administrere skolen, som teller flere tusen elever – mange av dem utgitt på de store forlagene. Med seg på laget har hun dyktige ansatte, og et knippe erfarne redaktører til å vurdere og veilede elevene.

Vi hos Forfatterskolen har fulgt mange elever tett frem mot utgivelse, og ønsker å hjelpe flere. Er du den neste?

Send oss en mail, da vel: post@forfatterskolen.no. Vi ser frem til å høre fra deg!

Skriveglad hilsen fra Team Forfatterskolen

Vår eminente stab
  • Marit Reiersgård

    Marit har ansvaret for å hanke inn aktuelle forfattere og redaktører til felleswebinarene ("Mentormøter") – og være vert og teknisk support under nettmøtene. Marit er forfatter – bøkene hennes har høstet gode anmeldelser, er oversatt til flere språk og har vært nominert til flere priser, deriblant som den prestisjefylte Rivertonprisen. Hun er utdannet Visual Mercandiser, og opptrer sporadisk som butikkselger på KappAhl.

    marit@forfatterskolen.no
Kontakt oss i dag

KRISTINE STORLI HENNINGSEN

Rektor

Postboks 9233, 3028 Drammen

post@forfatterskolen.no

PS! Vi respekterer personvernretten og deler ikke e-posten din med noen.

Dine data, dine valg

Forfatterskolen er den som behandler dine data. Dine data er trygge hos oss. Vi bruker dem til å tilpasse tjenestene og tilbudene for deg.