Hvem er vi?

Foto: Vibeke Montero

Forfatterskolen er en nettbasert skriveskole, med kurs innenfor flere sjangre.

Grunnlegger og rektor for skolen er Kristine Storli Henningsen, som er en suksessfull skjønnlitterær – og sakprosaforfatter. Hun har gitt ut flere titalls bøker innenfor sjangrene roman, krim og spenning, serieroman, dokumentar og selvhjelp på henholdsvis Gyldendal , Cappelen Damm, Vigmostad & Bjørke, Juritzen og Flux. Debutromanen, "I skyggen av store trær", ble solgt til flere land.

Kristine har også jobbet som journalist i 15 år, og som redaktør i fem av dem. Hun er ikke alene om å administrere skolen, som har flere hundre elever (mange av dem er antatte på de store forlagene – se siden "utgitte elever"). Med seg på laget har hun dyktige ansatte, og erfarne redaktører til å vurdere og utvikle elevenes tekster.

Vi hos Forfatterskolen har fulgt mange elever tett frem mot utgivelse, og ønsker å hjelpe frem flere. Er du den neste?

Send oss en mail, da vel: post@forfatterskolen.no. Vi ser frem til å høre fra deg!

Skriveglad hilsen fra Team Forfatterskolen

Vår eminente stab

  • Camilla Sandmo

    Camilla er sjefsredaktør. Hun har gått forfatterutdanningen på Norsk Barnebokinstitutt og gitt ut to ungdomsbøker, hvor den første ble nominert til både Uprisen og Trollkrittet. Camilla har erfaring med de fleste typer skjønnlitteratur, men er spesielt interessert i barne og ungdomsbøker i alle sjangre.

    camilla@forfatterskolen.no
  • Kaia Kristine Lie

    Kaia er forumansvarlig. Hun har selv vært elev ved Forfatterskolen og skriver på fritiden. Holder nå på med billedbokmanus for barn og en ungdomsbok og er opptatt av språk og grammatikk.

    Kaia@forfatterskolen.no

Kontakt oss i dag

KRISTINE STORLI HENNINGSEN

Rektor

Postboks 9233, 3028 Drammen

post@forfatterskolen.no

+47 411 23 555

PS! Vi respekterer personvernretten og deler ikke e-posten din med noen.

Dine data, dine valg

Forfatterskolen er den som behandler dine data. Dine data er trygge hos oss. Vi bruker dem til å tilpasse tjenestene og tilbudene for deg.

Vil du ha profesjonell tilbakemelding på en smakebit av din personlige tekst, helt gratis? Send den inn ved å trykke på knappen under.
Ja, dette vil jeg ha!