facebook image

Mentormøter

Velkommen til Forfatterskolen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å nå forfatterdrømmen din!

Nå kan du møte noen av landets største forfattere og dyktige redaktører – live og direkte – i stuen din. Mentormøtene gir deg alt du trenger for å få hjelp og fart på egen skriveprosess:  • Tips og inspirasjon

  • Svar på alt du lurer på

  • Igangsettende skriveoppgaver

  • Live treff – og rikt arkiv

  • Mulighet til å få din egen tekst vurdert på direkten

  • Evig medlemskap i skiveforumet til Forfatterskolen, der du kan finne andre skriveglade og være med på samskrivingsøkter 

  • Premiumtilgang til skriveprogrammet Easywrite, som hjelper deg med å holde styr på manuset og finne egnede pilotlesere.


Alt du trenger for å være med på mentormøtene er en PC/mac/pad/mobil. Du går inn via en lenke, enkelt og greit, og mentorene popper opp på skjermen din. Du får høre om ulike skriveprosesser, verdifull innsideinformasjon om forlagsbransjen og mulighet til å stille spørsmål om alt du måtte lure på.


Mentormøtene våren 2023 på Forfatterskolen


Våren starter som den pleier, med skriveboost og velkomsthilsen fra rektor Kristine og webinarvert Marit.


Utover våren vil Kristine S. Henningsen holde flere av sine populære redigeringswebinarer, hvor du får mulighet til å sende inn tekster som stuntredigeres på direkten. 


Vi lover et variert program. Her får du noen smakebiter, men det kommer også noen spennende overraskelser.


 


Kunne du for eksempel tenke deg å få tips av Gro Dahle om hvordan du kan komme i gang? Hun viser deg intuitive strategier for igangsetting.


Eller la Rune Christiansen og Marit Reiersgård vise deg hvordan du skriver en god start? Romanåpningen, det viktige igangsettende momentet.


Vil du møte Hilde Hagerup og høre om hvorfor hun leser barnebøker og skriver for barn og ungdom?


Lurer du på hvordan du kan skrive humoristisk? Skuespiller Caroline Johansen, kjent fra Side om side og Nissene i bingen, snakker om hvordan forgylle "den idiotiske idé". Hun er også manusforfatter og regissør.


Hvordan håndtere vitenskap i en historiefortelling, plotting og verdensbygging i sience fiction?  Erik Martenson viser deg hvordan! 


Og så var det karakterbygging og hvordan sette sammen et persongalleri, da! Hva kan krimforfatter Ellen Gustavsen Simensen lære oss, tro?


Det blir påfyll av kreativitet og masse inspirasjon, det skal også handle om poesi, om å skrive for barn og mye, mye mer! Og vi har denne våren opptil flere tidligere elever som har lykkes med å utgi bøker! Det er stas å ha Ingrid Berglund, Hilde Charlotte Blomberg og Nina Borge med oss.


Og ikke nok med det, vi får besøk av en tidligere kriminell, Christian Renè Wold, som nå bruker mye tid på kriminalforebyggende arbeid i tillegg til å skrive bøker og drive eget forlag.
 


"Mentormøter" inneholder også et rikt webinararkiv – 100 timer med opptak – med blant annet Herbjørg Wassmo, Maja Lunde, Ingvar Ambjørnsen, Tove Nilsen, Ingar Johnsrud, Zeshan Shakar, Arne Svingen, Gunnar Staalesen, Gro Dahle, Heidi Linde, Henrik Langeland, Simon Stranger m.fl – og et 4 timers skrivekurs med Tom Egeland.


Disse mentormøtene (repriser) kan du se i fred og ro når du har tid. Du har tilgang et helt år, med mulighet for fornyelse.


Du vil alltid få opptak av webinarer du ikke har mulighet til å delta på.


 


For mer informasjon, klikk på fanene over ("skrivepakke detaljer")

*Program med forbehold om endringer.

Abonnement 1 år- Kr 1.990,00

Ved kjøp av denne pakken med Mentormøter dukker b.la disse eminente forfatterne og redaktørene opp på skjermen din:

Forfatter Gro Dahle
Forlagssjef Anne Gaathaug
Forfatter Sunniva Vagstad
Forfatter Kjersti Annesdatter Skomvold
Forfatter og oversetter Kari Sverdrup
Sakprosaforfatter Per Ivar Engevold
Novelleforfatter Rolf Enger
Bokhandler Åshild Fossdal
Skuespiller og forfatter Ingelin Røssland
Krimforfatter Morten Harry Olsen
Journalist og forfatter Trude Teige


Med jevne mellomrom holder rektor Kristine S. Henningsen sine populære redigeringswebinarer, hvor du får mulighet til å sende inn tekster som stuntredigeres på direkten.

I tillegg får du tilgang på webinararkivet vårt, hvor det ligger over 60 repriser. En skattkiste! Her finner du bl.a et firetimers skrivekurs med Tom Egeland, og webinarer med Gunnar Staalesen, Kjersti Wold, Linda Skomakerstuen, Anne Øfsti, Mari Kjetun, Marit Reiersgård, Monica Yndestad, Ingvar Ambjørnsen m.fl.

Abonnementet varer i ett år fra kjøpsdato.

Mentormøtene sendes hver mandag kl. 20.00 i vår - og høstsemesteret. Du vil alltid få opptak av mentormøter du ikke har mulighet til å delta på.

Under nettmøtet kan du skrive inn spørsmål og få svar og gode råd fra erfarne forfattere, redaktører og andre bransjefolk. For flere detaljer om tema osv., klikk på fanen "Planlagte webinarer".

Program med forbehold om endringer.

Bestill
Se Tilsvarende Kurs
Vil du ha profesjonell tilbakemelding på manuset ditt? Vi gir deg gratis tilbakemelding på et tekstutdrag.
Ja, dette vil jeg ha!