Kom i gang – med Gro Dahle

Velkommen til Forfatterskolen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å nå forfatterdrømmen din!

Sliter du med å komme i gang med skrivingen?

Kanskje har du skrevet litt, eller mer, og så har det stoppet opp?

Det er ikke mye vi tør å påstå, men dette står vi for: Gro Dahle er en mester, en mester, i å sette fart på skriveprosessen. Hun åpner opp nye baner i hjernen, styrker skriveselvtilliten, deler raust av sin kunnskap og erfaring og gir deg igangsettende oppgaver.

Et kom i gang-kurs  gir et skrivepress som skal til for å få språket varmt og armen i gang. Ikke et prestasjonspress, eller forventningspress, men et mildt gjørepress uten fokus på resultat og produkt. Skrive uten å tenke, skrive uten mål og retning – bare hjelpe setningene i gang.

Hva mer trenger du?

Dette gratiskurset vil sette gnister på skrivemotoren! Høyst sannsynlig vil du, som de fleste andre på Gros kurs, kaste deg over tastaturet nesten før du har begynt.

Ikke bare kommer Gros inspirerende energi gjennom skjermen – hun gir deg også unike perspektiv, og hjelper deg med å løsne opp skriveblokkeringene.

Tusen takk for spennende og givende kurs. Jeg tror dette gjør skrivingen mulig for mange. Jeg opplevde hvertfall god inspirasjon. Gro senker terskelen og gjør det mulig å tenke at det går an å skrive. Tror den indre kritikeren tok en pause i dag.
Takk for givende kurs!
Vibeke
 
Gro Dahle er en nydelig formidler. Føler meg mer inspirert og tør å leke mer med språket, og det er herlig! 
Lillian
 
Vil bare takke for det fine «komme i gang» kurset med Gro Dahle. 
Tipper at jeg ikke er alene om å synes det var opplysende, klartenkt og ikke minst inspirerende. Det bidro klart til å dempe både prestasjonsangsten og den indre kritiske røsten, så jeg bare kastet meg ut i det!
Ellen
 
Sååå inspirerende start av Gro Dahle!
Renate

Kurset er i tre deler, med oppgaver på slutten, så du skal komme skikkelig i gang med skrivingen. 

Gro selv bruker skriveoppgaver for å komme i gang: Jeg presser meg til å gjøre «lekser», praktisere teknikker, prøve ut nye grep, øve med verktøy – og plutselig er jeg i gang.

"Gro er en mester i å skape skriveglød og skriveselvtillit. Enig?  Ja, enig. Det er lenge siden sist jeg opplevde at et menneske åpnet så mange dører til rom med muligheter. Tusen takk!"

Sjur

Takk for et flott inspirerende kurs med Gro Dahle. Hun er helt unik! Så gøy å høre på henne, og jeg fikk mange nye tanker og ideer.

Marie

Så god Gro  er å høre på! Hun favner både skriving, betydningen av språk og selve livet. Tusen takk!
Tone
 
Jeg har allerede sett Gro Dahles to første leksjoner og gleder meg til den tredje. 
I dag har jeg begynt å skrive bok!
Sissel

Slik er gratiskurset lagt opp:

1. Kom i gang – få hendene til å begynne å skrive!

2. Dette kan du gjøre for å inspirere deg selv når det stopper opp.

3. Finn ut hvilken "skrivetype" du er, og bruk det på best mulig måte.

Bonus 1! Den magiske famlefasen, og hvordan den kan hjelpe deg med å skape en original og fengende tekst.

 

"Tusen takk for igangsettingskurset med Gro Dahle! Jeg klarte nesten ikke stoppe å skrive etterpå. Et luksusproblem eller hva? Hun er spontan og naturlig, med så mye kompetanse som formidles på en morsom måte. Gleder meg til Bonusdelen! Skal rett inn på den nå. Jeg vil si at dette var fint å få i en noe tung førjulstid. Tusen takk igjen!"
Gry
 
Herlig, tusen takk, Gro Dahle, jeg visste du ville inspirere og motivere meg!
Marit
 
Jeg må bare få meddele at Gro sitt uttrykk smitter veldig over. Hun formidler på en så genuin måte og med en selvtillit som gjør at man tror på skrivingen, ergo seg selv. Det kommer veldig godt med nå som jeg er i gang meg en barnebok. Det hjelper med disse gratiskursene. Små drypp av motivasjon!
Kent Robert
 
Tusen takk for et inspirerende skrivekurs med Gro Dahle. Så mange konkrete og morsomme tips som det er fullt mulig å ta i bruk i eget liv!
Trine

Kom i gang – med Gro Dahle


course-image

Kom i gang-kurset er i tre deler.

Du får øyeblikkelig tilgang til del 1, når du bestiller kurset, og så kommer de andre delene på løpende bånd.

Etter at kurset er ferdig kan du få sende inn en liten tekstdel til oss. Etter cirka fem virkedager vil du få profesjonell tilbakemelding fra av en våre redaktører.

Velkommen til gratiskurs med Forfatterskolen og Gro Dahle!

Se tilsvarende kurs