Fra drøm til bok

Velkommen til Forfatterskolen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å nå forfatterdrømmen din!

Gratiskurs i 5 deler fra Forfatterskolen

Forfatterskolen feirer 5 års jubileum, og er i tillegg landets største forfatterskole med over 2000 elever, og flere av dem er utgitte på de store forlagene. Det er vi skikkelig stolte av!

I ren gledesrus tilbyr vi noe vi aldri før har gjort – et gratiskurs i 5 deler som vil hjelpe deg langt på vei fra drøm til bok. Kurset blir holdt av skolens rektor, som har gitt ut flere bøker på de største forlagene. og mangepublisert forfatter. Du vil blant annet lære enkle metoder for å skape interessante karakterer, skrive en god start, bygge opp en historie, presse deg selv gjennom det krevende midtpartiet ("dritten i midten"), redigere deg selv smart – og runde av med bravur. Du vil også få tips for hvordan du setter deg selv i gang, skaper smarte skrivevaner, styrker skrivedisiplinen og kommer deg over følelsen av å være usikker og overveldet (helt normale følelser for enhver som skriver kreativt). 

Kurskveldene vil bli: 11, 12, 18, 19  og 25 juni (fra kl 21-22) 

Siste webinar blir 05.09.2019 klokken 20.00


NB! Det vil bli opptak, men det beste er å møte opp live og direkte, da får du mer ut av kurset). Forfatterskolen er opptatt av å være tilgjengelig for alle, og legge opp kursene så det blir mest mulig fleksibelt for deg.

PS! Vi trekker to vinnere blant alle som melder seg på kurset, som får Forfatterskolens miljøvennlige og estetiske nett med et knippe spennende bøker oppi.  

 

Fra drøm til bok


course-image
Se tilsvarende kurs