Skriveverksted Bergen 16. februar 2019

Starter 16.02.2019 klokken 12:00
Bestill
Foredragsholdere
Elin S. Rotevatn elin@forfatterskolen.no
16.02.2019 klokken 12:00
Varighet 7 timer
Thon Hotel Orion, Bradbenken 3, 5003 Bergen
Kr 1.900,00

16

FEB

Har du lyst til å finne ut hva som virkelig får en scene til å svinge? Bli med på Forfatterskolens skriveverksted i Boergen sammen med kurs- og fagansvarlig Elin S. Rotevatn!


En roman – enten den er for voksne eller barn – er satt sammen av en rekke scener. Hva er egentlig en scene og hvordan skal den bygges opp? Alle scener bør ha en funksjon og plasseres på rett sted. Og for at historien skal krype under huden på leseren, bør de viktigste hendelsene dramatiseres (det berømmelige show, don’t tell), mens andre bare trenger noen få setninger. Når skal vi gjøre hva – og hva betyr det i praksis å dramatisere handlingen?


For å skape en levende scene, må vi hente frem hele forfatterens verktøykasse. Vi leker oss med ulike teknikker for å finne ut hva som virkelig får en scene til å skinne. 


Vi gleder oss – dette blir en inspirerende, lærerik og annerledes dag. Kom, kom, kjære forfatterspire!


NB! Bindende påmelding. Minst 15 deltakere for å gjennomføre skriveverkstedet. Påmeldingsfrist: 1. februar 2019.

Praktisk Informasjon

* Lunsjbuffet, pausesnacks, samt kaffe og te er inkludert. Husk å gi beskjed ved påmelding om du er vegetarianer eller har allergier/intoleranser.

* Pris for overnatting på Thon Hotel Orion er kr 945,– for enkeltrom og kr 1145,– for dobbeltrom. Rom må bestilles 14 dager før workshop.

* Penn og papir er tilgjengelig i møtelokalet, men ta med laptop hvis du foretrekker det. 

* Deltakere kan bli oppfordret til å dele noe av det de skriver i løpet av dagen, men det er helt frivillig.
Vil du ha profesjonell tilbakemelding på en smakebit av din personlige tekst, helt gratis? Send den inn ved å trykke på knappen under.
Ja, dette vil jeg ha!