Skriveverksted Arendal 19. januar 2019

Starter 19.01.2019 klokken 12:00
Bestill
Foredragsholdere
Elin S. Rotevatn elin@forfatterskolen.no
19.01.2019 klokken 12:00
Varighet 7 timer
Thon Hotel Arendal, Friergangen 1, 4836 Arendal
Kr 1.900,00

19

JAN

Har du lyst til å finne ut hva som virkelig får en scene til å svinge? Bli med på Forfatterskolens aller første skriveverksted i Arendal, sammen med kurs- og fagansvarlig Elin S. Rotevatn.


En roman – enten den er for voksne eller barn – er satt sammen av en rekke scener. Hva er egentlig en scene og hvordan skal den bygges opp? Alle scener bør ha en funksjon og plasseres på rett sted. Og for at historien skal krype under huden på leseren, bør de viktigste hendelsene dramatiseres (det berømmelige show, don’t tell), mens andre bare trenger noen få setninger. Når skal vi gjøre hva – og hva betyr det i praksis å dramatisere handlingen?


For å skape en levende scene, må vi hente frem hele forfatterens verktøykasse. Vi tar utgangspunkt i et kjent eventyr og leker oss med ulike teknikker for å finne ut hva som virkelig får en scene til å skinne. 


Vi gleder oss – dette blir en inspirerende, lærerik og annerledes dag. Kom, kom, kjære forfatterspire!


Workshopen er nå fulltegnet. 

Praktisk Informasjon

* Lunsj på hotellet er inkludert (en tallerkenrett + dessert). Pausefrukt, kaffe og te. Husk å gi beskjed ved påmelding om du er vegetarianer eller har allergier/intoleranser.

* Pris for overnatting på Thon Hotel Arendal fra kr 995,– per person.

* Penn og papir er tilgjengelig i møtelokalet, men ta med laptop hvis du foretrekker det.

* Deltakere kan bli oppfordret til å dele noe av det de skriver i løpet av dagen, men det er helt frivillig.
Vil du ha profesjonell tilbakemelding på en smakebit av din personlige tekst, helt gratis? Send den inn ved å trykke på knappen under.
Ja, dette vil jeg ha!