Hvordan laste opp en manusutvikling.

1. Gå på Manuskripter til høyre (du må være logget inne på din side for å gjøre dette)
  2. Om du er usikker på hva du har i pakken kan du gå på kurspakker - oppgraderinger for å se hvilke pakker du har. Trykk på hvilken pakke du har og du vil se hva du har.
  3. Gå på Last opp, velg ditt manus (om det er større enn det du har krav på kan du enkelt oppgradere manusutviklingen din her (eller spørre support@forfatterskolen.no om hjelp)
  4. Velg sjanger (viktig grunnet hvilken redaktør som passer for ditt manus.
  5. Om du har synopsis er det fint, dette er ikke nødvendig
  6. Skriv gjerne litt om ditt manus.

Se under hvordan du gjør det: