Hvordan logge inn på forfatterskolen eller tilbakestille passord

1. Gå inn på forfatterskolen.no og trykk oppe til høyre på min side.
  2. Skriv inn din epost adresse som brukernavn og ditt valgte passord. (har du glemt hvilken epostadresse du har brukt kan du ta kontakt med support@forfatterskolen.no)
  3. Har du glemt ditt valgte passord kan du klikke på tilbakestill passord og skriv inn mailadressen din, så vil du få en lenke i epost adressen der du kan tilbakestille passordet. (har du problemer med dette kan du også ta kontakt med support@forfatterskolen.no)

Her ser dere hvordan en logger seg inn: