Hvordan logge seg inn via iphone eller ipad

Bli med webinar via iphone eller ipad

1. Last ned Gotowebinar appen fra  App Store.
  2. Bli med på en økt på en av følgende måter:

Trykk på "Join now" URL-adressen til økten (i e-postapp, Meldingsapp, etc.) for å starte appen automatisk.

Åpne appen, trykk på Bli med på en webinar i nederste verktøylinje, skriv inn sesjons-IDen og trykk på Bli med. ID'en får du i eposten din.

Åpne appen og trykk på ønsket økt som er oppført på skjermbildet Bli med på en webinar (hvis du har appen koblet ti (din kalender).

3. Du vil bli bedt om å registrere deg for økten hvis du ikke har gjort det ennå. Du kan logge på med en av dine sosiale medier-kontoer for å hoppe over dette trinnet. Merk at du må godta arrangørens webinarvarsel før du registrerer deg (hvis du blir bedt om det).

4. Du vil da bli automatisk lansert i økt!