Hvordan logge seg inn via mobil - Android

Bli med på webinar fra appen

1. Først må du ha innstallert installert GoToWebinar-appen.

2. Bli med på en økt på en av følgende måter:

Trykk på Mer-ikonet øverst til venstre og klikk på Logg inn. Logg på via din sosiale medier konto (Facebook, LinkedIn, Google). Merk at innlogging vil hoppe over registreringsskjemaet for webinars. Etter at du har logget inn, vises en liste over webinars du registrerte deg for å bruke den samme sosiale kontoen.
Trykk på Tilpass URL-adressen til økten (i e-postapp, Meldingsapp, etc.) for å starte appen automatisk.
Åpne appen, skriv inn sesjons-IDen og. trykk på pilikonet.
Åpne appen og trykk på en av de kommende møtene som er oppført i Kalender-appen din.
3. Du blir omdirigert til Internett-appen og bedt om å registrere deg for økten. Skriv inn informasjonen din, og klikk deretter på Bli med. Merk at du må godta arrangørens webinarvarsel før du registrerer deg (hvis du blir bedt om det). Hvis du har logget på via sosiale medier (Facebook, LinkedIn, Google), vil du hoppe over registreringsskjemaene.

4. Du blir deretter omdirigert tilbake til appen og lansert i økt!