facebook image

Årskurs 2023

Fra Kr 39.000,00 kroner
Bestill Kurset Velkommen til Forfatterskolen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å nå forfatterdrømmen din!
13

FEB


Årskurs 2023 - Skriv boken din med Forfatterskolen!  • Ønsker du en egen redaktør som følger deg hele veien fra idé til ferdig manusutkast

 • Er du lei av å gå med den store ideen i bakhodet og aldri få skrevet den ut?

 • Står du fast, og kommer ikke videre med historien? 

 • Sliter du med å strukturere tiden og disiplinere deg til å skrive?

 • Trenger du profesjonell veiledning for å vite hva som er bra og hva du kan forbedre med manuset?

 • Trenger du et skriveprogram som kan hjelpe deg med å bygge opp historien og holde styr på manuset?

 • Vil du ha en gjeng som pusher deg hele veien inn til mål?


Tilpasset deg og ditt nivå!


Da er du klar for årskurs hos Forfatterskolen! Vi vet nemlig, etter mange år med kursing av elever (flere av dem utgitte), hvilke utfordringer du sliter med og hva du trenger for å komme i mål med et helstøpt manus. Vi vet også hvor viktig det er med realistiske mål, å holde motivasjon oppe og prioritere skriving i en hektisk hverdag, derfor får du hver uke påfyll av både motivasjon, inspirasjon, kunnskap, teori og ikke minst; en hel gjeng å dele alle oppturer og nedturer med! 


Din egen redaktør


Det står et knippe av profesjonelle redaktører parate til å hjelpe deg – og du vil få en som bare er din, hele året, frem til ferdig manusutkast. Fantastisk, ikke sant? Dette var det jeg selv drømte om før jeg ble utgitt, og det kunne trolig spart meg for flere refusjoner og tonnevis med usikkerhet og frustrasjon. For det er ensomt og krevende å skrive alene – og gull med en redaktør som følger deg opp når usikkerheten kommer: Blir dette bra nok? Er jeg på rett vei? Eller kan skriveprosessen lett føles som å navigere i blinde. Ikke minst er det vanskelig å holde skrivemotoren i gang, enten du er travel (vanskelig å presse inn skriving) eller hverdagen er for stille (vanskelig å sette seg selv i gir).  


Struktur og skrivefest


Selv har jeg, rektor, skrevet 30 bøker siden jeg ble forfatter, og nå produserer jeg omtrent en bok i året. Ved siden av full jobb, tre barn og et normalt hverdagsliv (med bord som ikke støvsuger seg selv eller personlig kokk). Jeg er ikke noe overmenneske, og har ikke fått utdelt flere timer i døgnet av skrivegudene. Det handler om struktur, prioritering og disiplin (kjedelig ord, men jeg lover, du vil bli glad i det). Først og fremst skal vi ha det gøy – vi skal ut på en festlig skriveferd sammen, og vi stopper ikke før manuset ditt er i mål. Alt vi krever er at du er engasjert, positiv og målrettet – i det minste klar for å være målrettet. Så skal vi hjelpe deg så godt jeg kan med alt det andre.


Dette får du på Årskurset 2023


Her er alt du får på årskurset: • Flere tilbakemeldinger fra erfaren redaktør (70 000 ord, fordelt på 6 innleveringer). Den samme redaktøren følger deg gjennom hele kurset.

 • Live coaching med din personlige redaktør (30 min samtale), i starten og slutten av året. 

 • Tilgang på alle Forfatterskolens gruppekurs for 2023 – blant annet romankurs og barnebokkurs*

 • Grundig innføring i skrivehåndverket:

  • En stor database med faglig innhold, som du har tilgang til hele året.

  • Tilgang til våre live skrivekurs – blant annet romankurset og barnebokkurset.

  • Faste, ukentlige treff på skjermen med personlig skrivetrener (samskrivingswebinarer) og Forfatterskolens redaktører (faglige webinarer). • Inspirerende skrivefellesskap i eget Facebook-forum.

 • To  treff, for deg som vil, der vi møtes live og fysisk og har en fagdag sammen.

 • Etter endt årskurs kan du kjøpe tilgang til webinarene og alt det faglige innholdet et helt år til, for kun kroner 1490,. Du får også mulighet til å ta et påbyggingsår, dersom du ønsker det,

 • Opptak av alt som blir gjort, hele året, så du ikke går glipp av noe.

 • Ferske nett-treff med kjente forfattere hver mandag ("Mentormøter") + tilgang til arkivet med hundrevis av forfattertreff. Bonus: 4 timers skrivekurs med Tom Egeland.

 • Du blir utgitt i en antologi sammen med dine medelever – et springbrett rett inn i bransjen!


Årskurset starter 13. februar 2023, og har en totalpris på kroner 39 000,- 


Du må kontakte oss manuelt for å bestille dette kurset, enten per e-post eller telefon.


*Med forbehold om endringer.


Dette er hva noe av forrige kurs elever har sagt om kurset:


 «Alt dere har servert har hatt høy kvalitet, og dette året har gitt meg dypere innsikt i skrivekunsten. Tilbakemeldingene har vært relevante og pedagogiske. Studiet er det mest krevende, men også det mest givende jeg noen gang har tatt. Jeg har tenkt å omskrive manuset enda en gang neste år. Å gjøre det i samarbeid med Forfatterskolen er en gave.»


Eva


 «Jeg har hatt god nytte av årskurset. Det viktigste har vært å ha noen som holder tak i meg, slik at skrivinga ikke ble glemt. I tillegg har jeg lært utrolig mye av webinarene og ikke minst tilbakemeldinger fra redaktør. Det har fått meg til å endre manus flere ganger, og jeg begynner nå å skjønne hva som skal til for å få en ferdig bok. Tusen takk!»


Marit


Slik søker du

 

For å søke på kurset vil vi at du leverer en selvskrevet tekst på cirka 500 ord (hva du vil sende er helt valgfritt), og noen setninger om hvorfor du vil være med på årskurset. Opptaket blir basert på dette, og motivasjonssetningene veier tyngst.

Send søknaden til post@forfatterskolen.no innen 1. februar 2023. Merk søknaden din med Årskurs 2023 i emnefeltet. 

Viktig! Det er helt uforpliktende å legge inn en søknad – og hvem som helst kan søke! Opptak skjer løpende.

Har du ikke mulighet til å ta plassen, vennligst gi beskjed. Dette kurset kjøres kun en gang i året, og det er stor pågang av søkere!

 

Begrensede plasser

Kurset er beregnet på deg som ønsker å satse, som er villig til å gi alt og enda litt til. Jo mer positiv du er, og jo mer du gir, jo større er sjansen for at du klarer dette. Eller: For at vi klarer dette sammen. Er du med? Det er nå det gjelder!

Vi starter opp med brask og bram 13. februar  – da heller vi bensin på skrivebålet, sabler av flaskekorken og fyrer av startpistolen.

 

Skriveverktøyet du trenger


Vi går gjennom alt du trenger å vite for å bygge en solid fortelling med fascinerende karakterer og et tema som treffer leseren. Vi har også fleksible avbetalingsordninger. Penger skal ikke være noen hindring for drømmen, vel?

   – > Klikk deg inn på fanene øverst for mer informasjon om de forskjellige kurspakkene, detaljert kursplan og uttalelser fra tidligere elever.


Vi gleder oss til å hjelpe deg med å realisere forfatterdrømmen!

Fra Kr 39.000,00 kroner

Årskurs – STANDARD- Kr 39.000,00

Her er alt du får på årskurset:

- Flere tilbakemeldinger fra erfaren redaktør (70 000 ord, fordelt på 6 innleveringer). Den samme redaktøren følger deg gjennom hele kurset.
- Live coaching med din personlige redaktør (30 min samtale), i starten og slutten av året. 
- Tilgang på alle Forfatterskolens gruppekurs for 2023 – blant annet romankurs og barnebokkurs*
- Grundig innføring i skrivehåndverket:
En stor database med faglig innhold, som du har tilgang til hele året.
Tilgang til våre live skrivekurs – blant annet romankurset og barnebokkurset.
- Faste, ukentlige treff på skjermen med personlig skrivetrener (samskrivingswebinarer) og Forfatterskolens redaktører (faglige webinarer).
Inspirerende skrivefellesskap i eget Facebook-forum.
- To  treff, for deg som vil, der vi møtes live og fysisk og har en fagdag sammen.
- Etter endt årskurs kan du kjøpe tilgang til webinarene og alt det faglige innholdet et helt år til, for kun kroner 1490,-. Du får også mulighet til å ta et påbyggingsår, dersom du ønsker det.
- Opptak av alt som blir gjort, hele året, så du ikke går glipp av noe.
- Ferske nett-treff med kjente forfattere hver mandag ("Mentormøter") + tilgang til arkivet med hundrevis av forfattertreff. Bonus: 4 timers skrivekurs med Tom Egeland.
- Du blir utgitt i en antologi sammen med dine medelever – et springbrett rett inn i bransjen!

Inkluderer
Mentormøter (Abonnement 1 år)
Bestill
Se Tilsvarende Kurs
Vil du ha profesjonell tilbakemelding på manuset ditt? Vi gir deg gratis tilbakemelding på et tekstutdrag.
Ja, dette vil jeg ha!