facebook image

Igangsetterkurs med Gro Dahle – Oppstart 22. august

Fra Kr 3.950,00 kroner
Bestill Kurset Velkommen til Forfatterskolen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å nå forfatterdrømmen din!
22

AUG

Sliter du med å komme i gang med skrivingen?

Kanskje har du skrevet litt, eller mer, og så har det stoppet opp?

Det er ikke mye vi tør å påstå, men dette står vi for: Gro Dahle er en mester, en mester, i å sette fart på skriveprosessen. Hun åpner opp nye baner i hjernen, styrker skriveselvtilliten, gir raust av sin kunnskap og erfaring, deler igangsettende oppgaver og gir konstruktiv tilbakemelding på tekst.

Hva mer trenger du?

Dette kurset vil sette gnister på skrivemotoren, og sparke deg et sjumilssteg i riktig retning. Høyst sannsynlig vil du, som de fleste andre på Gros kurs, kaste deg over tastaturet – før kurset er omme.

Ikke bare kommer Gros inspirerende energi gjennom skjermen – hun gir deg også unike perspektiv, og hjelper deg med å løsne opp skriveblokkeringene.

Nå har hun tilbudt Forfatterskolen en unik mulighet: Holde Igangsetter-kurs for et heldig knippe med deltakere.


Kurset er spesielt utviklet for deg som trenger å komme i gang, eller komme videre, med skriveprosjektet ditt!


Gros egne ord om kurset:

Hvordan komme i gang – få hendene til å begynne å skrive?
Hvordan få språket til å løpe og ordene til å springe fram?
Hvordan komme i gang igjen etter en lang sommerferie, eller kanskje en lengre venteperiode?

Det er ikke så lett å starte på scratch, det tar tid å mosjonere opp skrivingen igjen, å komme på innsiden av språket. Det er vanskelig å hoppe rett inn i en sprint, komme inn i et prosjekt, det kan være tungt å formulere seg.

Det å selv drive seg fram til en skriveprosess og selv stå for igangsetting, kan bli en lang og treg prokrastinering, en utsettelse på ubestemt tid. Dor det er jo så mye å ordne! Så mange plikter og tilbud, så mye som roper på tida vår, oppmerksomheten; barn, kjærester, hunder, ektefeller, mødre, fedre, venner, kollegaer – oppvaskmaskiner, dugnader og allverdens dumme kattevideoer på youtube!

Alt roper på oss, og skrivinga er ofte det som er lettest å skyve til side – både for proffe forfattere og amatører.

Sjøl bruker jeg skriveoppgaver for å komme i gang. Jeg presser meg til å gjøre «lekser», praktisere teknikker, prøve ut nye grep, øve med verktøy – og plutselig er jeg i gang!

Det tar skriving for å gjøre skriving. Derfor er et igangsettingskurs nyttig. Det gir dette skrivepresset som ofte skal til for å få språket varmt og armen i gang. Ikke et prestasjonspress, eller forventningspress, men et mildt gjørepress uten fokus på resultat og produkt. Skrive uten å tenke, skrive uten mål og retning – bare hjelpe setningene i gang ved hjelp av enkle teknikker, strategier og tilnærmingsmåter.

En periode der vi ikke skriver, kan vi se på som en "tørrfrøperiode", en modningsperiode for ideer, prosjekter, språk, stemme og ståsted. Og ja, det skjer mye i det skjulte. Vi fyller på, det er utvikling, vi er i gang uten at vi skriver – men av og til kan det være fint å lokke seg selv til å skrive allikevel, for slike ventetider kan bli fryktelig lange.

Derfor har Forfatterskolen og jeg utviklet et intensivt oppstart-kurs over fire kvelder, der vi varmer opp språket og skrivingen  i tre digitale skriveøkter med kjappe oppgaver – og har en siste kveld der du har mulighet til å vise én tekst
og være med på en kort intens fellesgjennomgang av dine og andres tekster".

Fra Kr 3.950,00 kroner

Igangsetterkurs - Kr 5.950,00 Salg Kr 3.950,00

Igangsetterkurs

Inkluderer
Mentormøter (Abonnement 1 år)
Bestill

Igangsetter-kurset går over fire kvelder:

22 og 23. august

og

29. og 30. august.

Begge kvelder vil vi holde på fra virka 1800-2100.

Kan du ikke være med live? Så får du opptak.

Gro kommer til å forelese og gi skriveoppgaver, så ha gjerne penn og papir klart.

Det blir en gjennomgang av deltakernes tekster den siste dagen (30. august). Du vil få beskjed, i god tid, om hvor du kan sende inn tekst - og hvor lang den skal være etc.

Se Tilsvarende Kurs
Vil du ha profesjonell tilbakemelding på manuset ditt? Vi gir deg gratis tilbakemelding på et tekstutdrag.
Ja, dette vil jeg ha!