Markedsføringskurs - med Anne Gaathaug

Fra Kr 10.900,00 kroner
Bestill Kurset Velkommen til Forfatterskolen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å nå forfatterdrømmen din!

20

SEP


Velkommen til markedsføringskurs med Anne Gaathaug!


Anne Gaathaug har bred erfaring fra forlagsbransjen hvor hun har hatt sentrale jobber både på salg– og markedssiden og som forlegger.  Hun er en erfaren leder innen bokbransjen, med særlig vekt på kontaktskaping, markedsføring, formidling og prosjektgjennomføring. I tillegg er hun er en av Norges mest anerkjente quizmastere, og har gitt ut flere quiz-bøker.  • Har du gitt ut en bok, eller har en plan om å gi ut en bok?

  • Lurer du på hva du bør gjøre mens du skriver boken og hva du skal gjøre når du endelig står med den ferdige boken i hånda?

  • Du vil selge boken din til så mange som mulig, men hva skal til for å få til det?

  • Er du usikker på hvor du skal begynne?Vi kan hjelpe deg! Dette kurset vil lære deg hvordan du navigerer i bokmarkedet, så leserne finner boken din, enten du er på et etablert forlag eller publiserer selv. 


Hos oss får du det du trenger for å lære deg hvordan markedet fungerer og hva som skal til for å selge boken din:  • 10 moduler om salg og markedsføring av bøker 

  • 10 webinarer med Anne Gaathaug, der hun går gjennom stoffet, modul for modul, og du får mulighet til å stille spørsmål og snakke med kursholderen, live og direkte

  • En heiagjeng med flere hundre andre elever, der mange av dem har lykkes med å bli utgitt eller er godt på vei (du får livslangt medlemskap i gruppen)

  • Inspirerende og lærerike webinarer med landets fremste forfattere og redaktører i et helt år

  • Medlemskap i lukket gruppe under hele kursperioden, der du får tilgang på de andre kursdeltakerne – og oss, selvsagt


NB! Du har tilgang til kurset i et helt år, med mulighet for forlengelse, og du vil alltid få opptak av det du ikke kan delta på.


Verktøyet du trenger


Vi går gjennom alt du trenger å vite for å navigere i bokmarkedet og selge boken din.


I ditt eget tempo
Selve gruppekurset varer i 10 uker, men du har et helt år på å fullføre og gå gjennom alt materialet. Og du er hjertelig velkommen til å være en del av Forfatterskolens gode skrivemiljø for resten av livet! Vi er din litterære familie, din heiagjeng og din støtte.


Det er 14 dagers angrefrist etter kursstart, uten diskusjon, så du løper ingen risiko ved å melde deg på! Vi har også fleksible avbetalingsordninger. Penger skal ikke være noen hindring for drømmen, vel?


   – > Klikk deg inn på fanene øverst for mer informasjon om kurset.


Vi gleder oss til å hjelpe deg med å selge boken din!

Fra Kr 10.900,00 kroner

Markedsføringskurs gruppe- Kr 10.900,00

Forfatterskolens online markedsføringskurs
- 10 kursmoduler om markedsføring og salg av bøker
- 10 egne kurswebinarer
- Tilgang på Forfatterskolens mandagswebinarer i ett år
- Tilgang til Forfatterskolens lukkede skriveforum + gruppekursets forum på Facebook
- Tilgang til kurset og webinarreprisene i ett år

Inkluderer
Mentormøter (Abonnement 1 år)
Bestill

Markedsføringskurs - med Anne Gaathaug

Velkommen til Forfatterskolen – din litterære familie! 

Hos oss skal du få faglig input, svar på alt du lurer på i forbindelse med skrivingen din, inspirasjon og støtte, nye venner og et godt miljø som vil heie på deg og følge deg i årene fremover. Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dele vår kunnskap og våre beste tips med deg!

Målet med vårt store markedsføringskurs er at du skal sitte igjen med verktøyene du trenger for å markedsføre og selge boken din. Er du klar for å gripe sjansen og gjøre alvor av drømmen?

Det gode miljøet
Alle deltakerne får være med i en lukket kursgruppe. I denne gruppen skal vi støtte, tipse og hjelpe hverandre frem. Vi gir deg svar på alt du lurer på – og en dytt eller en oppmuntring om du trenger det.

Etter at den intensive delen av gruppekurset er ferdig, får du mulighet til å delta i det store skriveforumet vårt. Her kan du lære masse, og det er et inspirerende og støttende miljø som du vil ha i ryggen i årene fremover.

Slik er gruppekurset lagt opp
Selve gruppekurset gjennomføres i løpet av de 10 første ukene, hvor du får tilgang til en ny modul hver uke. I de skriftlige modulene går vi gjennom stoffet på en pedagogisk og inspirerende måte, med konkrete forklaringer, eksempler og øvelser. 

Kurswebinarene
Hver uke i kursperioden holder Anne Gaathaug live webinar for elevene. På webinarene kan du spørre om alt du lurer på. Hvis du ikke har anledning til å delta live, er det ingen krise. Du har tilgang til alle reprisene hele året, og spørsmål kan stilles i forkant eller etterpå i forumet.

Felleswebinarene
Hver mandag klokken 20:00 holder skolen sine populære felleswebinarer. Som elev på markedsføringskurset har du tilgang til disse webinarene i et helt år. Gjestene på felleswebinarene er vanligvis kjente forfattere, redaktører og andre aktører i bokbransjen. Noen ganger holder rektor Kristine sine ettertraktede redigeringswebinarer, hvor hun redigerer elevenes tekster på direkten. Du får også tilgang til arkivet, hvor det ligger over 100 timer med webinarrepriser. Her vil du finne opptak med Tom Egeland (blant annet en firetimers skriveskole), Gunnar Staalesen, Herbjørg Wassmo, Ingvar Ambjørnsen, Gunnhild Øyehaug, Tove Nilsen, Marit Reiersgård, Gro Dahle, Simon Stranger, Maja Lunde og mange flere. Et skattkammer av kunnskap!

Personlig veiledning
Forfatterskolens team er tilgjengelige under hele kursperioden. Vi hjelper deg med dine utfordringer i den lukkede gruppen og på webinarene (og i Forfatterskolens skriveforum etter de 10 første ukene). Ingen spørsmål er dumme, det er alltid andre som lurer på det samme. 

Spørsmål?

Send en e-post til: post@forfatterskolen.no og få svar på det du lurer på.

Alt som blir sendt på e-post blir mellom oss.

Den intensive delen av gruppekurset – når vi går gjennom alt stoffet – avsluttes 28. november. Men du har selvsagt tilgang til felleswebinarene, alt materialet og reprisene på kurswebinarene i et helt år, slik at du kan jobbe i ditt eget tempo. Og du vil få oppmuntring, støtte og svar på alle spørsmål i Forfatterskolens skriveforum så lenge du ønsker det. 

Velkommen til din litterære familie! Vi ser frem til å hjelpe deg med å nå drømmen din.

Mer informasjon om webinarer og kursplan kommer.

Se Tilsvarende Kurs

Vil du ha profesjonell tilbakemelding på manuset ditt? Vi gir deg gratis tilbakemelding på et tekstutdrag.
Ja, dette vil jeg ha!