Skriv ditt liv med oppstart 09.09.2019

Velkommen til Forfatterskolen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å nå forfatterdrømmen din!

Kommer for salg


 


Hvem tror du at du er? 

I dette kurset lærer du hvordan du kan finne det ut. Et konkret og inspirerende kurs for deg som vil skrive din slektshistorie eller historien om ditt liv. 

Boka inneholder alle verktøy du behøver for å skrive biografisk, enten du vil gi den bort til barn eller barnebarn, eller du skriver for å bli mer kjent med deg selv. Du lærer også litt om hvordan du kan skrive skjønnlitteratur basert på din egen historie.

Kursholder er Kjersti Wold. Kjersti har skrevet 20 bøker innenfor skjønnlitteratur og sakprosa, hun har gitt ut flere bøker om skriving, holdt flere hundre skrivekurs og er en av de mest etterspurte kurslederne i landet.

Inkludert i kurset er:

*10 ukers intensivkurs à 5 moduler, der du lærer alt om å skrive selvbiografisk – sanke minner, skrive fengende, strukturere og redigere stoffet
*8 live webinarer, knyttet til hver modul, der vi går gjennom kursmaterialet og du får mulighet til å stille spørsmål (du får alltid opptak, hvis du ikke har mulighet til å delta)
*Inspirerende og konkrete skriveoppgaver, som du kan bruke for å vekke minner og skrive din historie
*Bonussteg om å gjøre din historie skjønnlitterær
*Medlemskap i lukket gruppe, med andre kursdeltakere
*Boken "Skriv ditt liv" fra Cappelen Damm (som kurset baserer seg på)

Det er 14 dagers angrefrist etter kursstart, uten diskusjon, så du løper ingen risiko ved å melde deg på!

Her er hva noen av Kjerstis tidligere kursdeltakerne har å si om Kjersti og Skriv ditt liv-kurset:

"Jeg har deltatt på flere skrivekurs med Kjersti Wold, og engasjementet hennes inspirerer meg like mye hver gang. Det er en stor glede og fryd å høre på når Kjersti deler sin kunnskap om og lidenskap for litteratur og forfattere. Jeg lærer alltid noe nytt og en av skriveteknikkene jeg har brukt mest, er «morning pages». En perle for alle skrivelystne! Det siste året har jeg skrevet mye om barndommen og livet mitt og jeg bruker boka "Skriv ditt liv" når jeg står fast eller trenger idéer"
Heidi

"Kjersti er en fantastisk flink skribent og har en utrolig hukommelse. Hun kan alt av teknikker for hvordan man skal gå fram når en vil vekke til live gamle minner og skrive dem ned. Det kan være alt fra lukter til fotografier til å intervjue bestemor. Det er mange måter å gjøre det på, og Kjersti har mye å lære bort".
Bjørn

"Kjersti har den sjeldne kombinasjonen av fagkunnskap og det å kunne møte den enkelte i sin personlige vekst. Fritekst-øktene har gitt meg viktige verktøy for å kunne se meg sjøl og andre utenfra, og dermed få bedre innsikt og forståelse. Ikke minst: Aksept for livet som helhet.! Jeg anbefaler skrivekurs med Kjersti Wold på det varmeste!"
Gunn

Skriv ditt liv- Kr 5.900,00

Kommer for salg!

- Kurset "Skriv ditt liv":
- 10 ukers intensivkurs à 5 moduler, der du lærer alt om å skrive selvbiografisk – sanke minner, skrive fengende, strukturere og redigere stoffet
- 7 live webinarer, knyttet til hver modul, der vi går gjennom kursmaterialet og du får mulighet til å stille spørsmål (du får alltid opptak, hvis du ikke har mulighet til å delta)
- Inspirerende og konkrete skriveoppgaver, som du kan bruke for å vekke minner og skrive din historie
- Bonussteg om å gjøre din historie skjønnlitterær
- Medlemskap i lukket gruppe, med andre kursdeltakere
- Boken "Skriv ditt liv" fra Cappelen Damm (som kurset baserer seg på)

NB! Det er 14 dagers angrefrist på kurset, med alle pengene tilbake-garanti.

Bestill

* Kommer for salg

Se Tilsvarende Kurs

Vil du ha profesjonell tilbakemelding på en smakebit av din personlige tekst, helt gratis? Send den inn ved å trykke på knappen under.
Ja, dette vil jeg ha!