Den gode historien – lær å skrive en roman. Gruppekurs 08.04.2019

Fra Kr 9.900,00 kroner
Velkommen til Forfatterskolen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å nå forfatterdrømmen din!

For deg som vil gjøre alvor av skrivedrømmen


- Unikt samarbeid mellom Forfatterskolen og Henrik Langeland/Cappelen Damm
 • Har du en idé, men er usikker på om den kan bli en god fortelling?

 • Får du stadig nye ideer mens du skriver, og lurer på om du skal forfølge dem?

 • Sliter du med å finne den røde tråden?

 • Blir du for kritisk mens du skriver, og er hele tiden på nippet til å skrinlegge prosjektet?

 • Er du usikker på hvordan du begynner, bygger opp og avslutter fortellingen?


Vi kan hjelpe deg! Akkurat som vi har hjulpet mange av våre elever med å bli antatt av de store forlagene. For å lykkes trenger du kinderegget: Riktig verktøy, profesjonell veiledning og en entusiastisk heiagjeng. 


To kurs i ett


Hos oss får du det du trenger for å skrive og fullføre en roman, og i det tempoet du vil: • 10 moduler om skrivehåndverket (tilsvarer en hel lærebok – utviklet av Forfatterskolen selv)

 • 10 webinarer med Forfatterskolen og Henrik Langeland, der vi går gjennom stoffet, modul for modul, og du får mulighet til å stille spørsmål og snakke med oss, live og direkte

 • Henrik Langelands unike livekurs i videoversjon – der du får verktøyene du trenger for å skrive fengende + konkrete og inspirerende eksempler

 • Tilbakemelding på din personlige tekst, gitt av profesjonell og erfaren redaktør

 • En heiagjeng med flere hundre andre elever, der mange av dem har lykkes med å bli utgitt eller er godt på vei (du får livslangt medlemskap i gruppen)

 • Inspirerende og lærerike webinarer med landets fremste forfattere og redaktører

 • Medlemskap i lukket gruppe under hele kursperioden, der du får tilgang på de andre kursdeltakerne – og oss, selvsagt


NB! Du har tilgang til kurset i et helt år, med mulighet for forlengelse, og du vil alltid få opptak av det du ikke kan delta på.


Skriveverktøyet du trenger


Videokurset med Henrik Langeland er et samarbeid mellom Forfatterskolen og Cappelen Damm. Henrik er opptatt av spørsmålene: Hva gjør en god fortelling god? Hvorfor er det slik at du synes noen historier er kjedelige, mens du lar deg begeistre av andre? Og hvilke grep er det forfattere bruker for å skape fortellinger du blir oppslukt av?


Med utgangspunkt i Per Pettersons "Ut og stjæle hester", gir han konkrete eksempler på hvordan du kan skape en god start, sikre gode verdivendinger underveis, bruke litterære virkemidler, bygge opp fortellingen på best mulig måte og runde av med bravur. Dette gjør han ved å gå gjennom de grunnleggende bestanddelene i fortellekunsten: Forholdet mellom språk og handling, interessevekkere, tidsperspektiver, spenningsstrukturer, faktaformidling, verdivendinger, kapitteloppbygging, karakterutvikling og synsvinkelbruk.


Du vil forstå hvordan disse elementene virker sammen for å skape en levende og interessant historie – en fortelling du kan bli fengslet av.


Han tar også opp de praktiske delene ved skriveprosessen, som stoffinnsamling, arbeidsrutiner og forlagsrelasjoner – og har en egen del om å skrive manus for film og tv-serier (!)


I ditt eget tempo
Selve gruppekurset varer i 10 uker, men du har et helt år på å fullføre og gå gjennom alt materialet. Og du er hjertelig velkommen til å være en del av Forfatterskolens gode skrivemiljø for resten av livet! Vi er din litterære familie, din heiagjeng og din støtte.


Det er 14 dagers angrefrist etter kursstart, uten diskusjon, så du løper ingen risiko ved å melde deg på! Vi har også fleksible avbetalingsordninger. Penger skal ikke være noen hindring for drømmen, vel?


   – > Klikk deg inn på fanene øverst for mer informasjon om de forskjellige kurspakkene, detaljert kursplan og uttalelser fra tidligere elever.


Vi gleder oss til å hjelpe deg med å realisere forfatterdrømmen!

Fra Kr 9.900,00 kroner

Romankurs gruppe- Kr 9.900,00

Forfatterskolens online romankurs (10 kursmoduler)
- Skriftlig tilbakemelding på synopsis
- Skriftlig tilbakemelding på valgfri tekst (1000 ord)
- 10 egne kurswebinarer
- Tilgang på Forfatterskolens mandagswebinarer i ett år
- Tilgang til Forfatterskolens lukkede skriveforum + gruppekursets forum på Facebook
- Tilgang til kurset og webinarreprisene i ett år

Inkluderer
Webinar-pakke (Abonnement 1 år)
Bestill

Romankurs gruppe – med manusutvikling 1- Kr 12.400,00

Forfatterskolens online romankurs (10 kursmoduler)
- Skriftlig tilbakemelding på synopsis
- Skriftlig tilbakemelding på valgfri tekst (1000 ord)
- Manusutvikling 1 på 17500 ord (kan oppgraderes)
- 10 egne kurswebinarer
- Tilgang på Forfatterskolens mandagswebinarer i ett år
- Tilgang til Forfatterskolens lukkede skriveforum + gruppekursets forum på Facebook
- Tilgang til kurset og webinarreprisene i ett år

Inkluderer
Manusutvikling 1
Webinar-pakke (Abonnement 1 år)
Bestill

Romankurs gruppe – Pro Kurs- Kr 16.900,00

Forfatterskolens online romankurs (10 kursmoduler)
- Skriftlig tilbakemelding på synopsis
- Skriftlig tilbakemelding på valgfri tekst (1000 ord)
- 1 stk manustvikling 4 (70 000 ord, ca. 200 sider)
- 1 time muntlig eller skriftlig samtale med redaktør
- 10 egne kurswebinarer
- Tilgang til Forfatterskolens lukkede skriveforum + gruppekursets forum på Facebook
- Tilgang til Forfatterskolens mandagswebinarer i ett år
- Tilgang til kurset og webinarreprisene i ett år

Inkluderer
Manusutvikling 4
Webinar-pakke (Abonnement 1 år)
1 hr coaching session
Bestill

Det gode historien – gruppekurs med oppstart 08.04.2019

Velkommen til Forfatterskolen – din litterære familie!

Hos oss skal du få faglig input, svar på alt du lurer på i forbindelse med skrivingen din, inspirasjon og støtte, nye venner og et godt miljø som vil heie på deg og følge deg i årene fremover. Vi gleder oss til å blir kjent med deg og dele vår kunnskap og beste tips med deg!

Målet med vårt store romankurs er at du skal sitte igjen med alle verktøy du trenger for å fullføre den romanen du har drømt om å skrive. Er du klar for å gripe sjansen og gjøre alvor av drømmen?

Det gode miljøet
Alle deltakerne får være med i en lukket gruppe på Facebook. I denne gruppen skal vi støtte, tipse og hjelpe hverandre frem mot et ferdig manus, et bedre manus eller et manus «langt på vei».

Etter at den intensive delen av gruppekurset er ferdig, får du mulighet til å delta i det store skriveforumet vårt på Facebook, med både erfarne og utgitte, og uerfarne og ikke-publiserte elever. Her kan du lære masse, og det er et inspirerende og støttende miljø som du alltid vil ha i ryggen.

Er idéen din god nok?
I første modul lærer du hvordan du skal spisse idéen din og sjekke om hovedkonflikten er sterk nok til å bære en hel roman. I løpet av de første ukene av kurset vil en profesjonell redaktør vurdere hovedkonflikten i historien din (den røde tråden) og gi deg innspill som sikrer at du er på rett vei helt fra start. Slik kan du spare måneder og år med frustrasjoner!

Lær å motta og gi konstruktiv kritikk
Kurset går gjennom alt du trenger for å fullføre romanen din, også hvordan du redigerer manus og gjør det klar for innsending til forlag. I kursets siste uker har vi fokus redigering og på å gi og motta kritikk, og da får du muligheten til å lese og vurdere andres tekst, og selv motta tilbakemelding på din tekst. Dere leser anonymt for hverandre i grupper på 3, og en profesjonell redaktør vil også gi tilbakemelding på tekstene. Du velger selv hva du ønsker å sende inn. Maks antall ord er 1000.

Profesjonell manusutvikling
Hvis du har kjøpt Standard- eller Propakke er en manusvurdering inkludert i kursprisen. Da går en redaktør gjennom manuset ditt og ser på hva som fungerer og hva som bør endres. Du får konkrete tips til hvordan du kan jobbe videre med å forbedre manus. Dette gir deg en stor fordel i kampen for å komme gjennom nåløyet hos forlagene! Du kan benytte deg av manusvurderingen når som helst i løpet av kursåret. Dette får du:
Standardpakke:
- Manusutvikling 1 (maks 17 500 ord, ca. 50 sider + synopsis). Du får både en skriftlig vurdering og kommentarer direkte i manus.
Propakke:
- Manusutvikling 4 (maks 70 000 ord, ca. 200 sider + synopsis). Du får både en skriftlig vurdering og kommentarer direkte i manus.
- 1 time muntlig eller skriftlig samtale med redaktør (online)

Slik er gruppekurset lagt opp
Selve gruppekurset gjennomføres i løpet av de 10 første ukene, hvor du får tilgang til en ny online modul hver uke. I de skriftlige modulene går vi gjennom stoffet på en pedagogisk og inspirerende måte, med konkrete forklaringer, skjemaer, eksempler og tips. Forfatterskolen har valgt å tilby et mer omfattende skriftlig materiale enn det som er vanlig på andre kurs, slik at du får solid innsikt i skrivehåndverket. 

I kursmodulene går vi gjennom sjangre, hvordan du spisser idéen din og skriver synopsis, hvordan du strukturerer historien for å gjøre den sterkest mulig, hvordan du skaper tredimensjonale, fascinerende karakterer, og hvordan du bruker språket og litterære virkemidler for å formidle historien på best mulig måte. Du får lære om forteller og synsvinkel, gode dialoger, show. dont' tell og mye mer.

Bonus: Henrik Langelands kjente skrivekurs!
I tillegg til Forfatterskolens store romankurs får du opptak av Henrik Langelands kjente skrivekurs. I de første 8 ukene får du tilgang til en ny video hver onsdag. 

Kurswebinarene
Hver torsdag kl 21.00 i kursperioden holder Henrik Langeland, rektor Kristine S. Henningsen eller kurs- og fagansvarlig Elin S. Rotevatn live webinar for romankursets elever. På webinarene kan du spørre om alt du lurer på. Hvis du ikke har anledning til å delta live, er det ingen krise. Du vil ha tilgang på alle reprisene hele året og spørsmål kan stilles i forkant eller etterpå i forumet.

Mandagswebinarene
Hver mandag kl 21.00 i semesteret holder skolen sine populære mandagswebinarer. Som elev på romankurset har du tilgang til disse webinarene i et helt år. Gjestene på mandagswebinarene er vanligvis kjente forfattere, redaktører og andre aktører i bokbransjen. Noen ganger holder rektor Kristine sine ettertraktede redigeringswebinarer, hvor hun stuntredigerer elevenes tekster på direkten. Du får også tilgang til arkivet, hvor det ligger ca. 70 timer med webinarrepriser. Her vil du finne opptak med Tom Egeland (bl.a. en firetimers skriveskole!), Gunnar Staalesen, Herbjørg Wassmo, Ingvar Ambjørnsen, Gunnhild Øyehaug, Tove Nilsen, Marit Reiersgård, Gro Dahle, Simon Stranger, Maja Lunde og mange flere. Et skattkammer av kunnskap!

Egeninnsats
Samtidig som du lærer håndverket, skal du skrive, skrive, skrive. Mengdetrening og innsikt i håndverket må til for å utvikle skriveferdighetene. Mange av elevene får sine første aha-opplevelser allerede første uken, og ser umiddelbar forbedring i tekstene sine. For å ha fullt utbytte av kurset, anbefaler vi at du setter av litt tid til å skrive hver dag – om det så bare er 10 minutter. Skal du gå gjennom alt stoffet i modulene og få med deg både kurswebinaret og mandagswebinaret, samt være litt aktiv i gruppeforumet, må du regne med å sette av ca. 4–6 timer hver uke i tillegg til egen skriving. Det er ikke alltid lett å få til i en travel hverdag, derfor er kurset lagt opp slik at du har et helt år på å gå gjennom alt. Du går ikke glipp av noe selv om du f.eks. må reise bort i en periode eller har lite tid til rådighet. Størst læringsutbytte får du dersom du er aktiv og utnytter alle ressursene som følger med kurset. Vi anbefaler at du prioriterer å følge kurswebinarene og delta aktivt i Facebookgruppen, det vil gi deg nye venner og støttespillere som hjelper deg frem i tunge perioder. Kanskje finner du en god pilotleser som du kan samarbeide med i årene som kommer! Det er høyt under taket hos oss, og vi legger vekt på en hyggelig og positiv tone. 

Personlig veiledning
Forfatterskolens team er tilgjengelige under hele kursperioden. Vi hjelper deg med dine skriveutfordringer i den lukkede Facebookgruppen og på webinarene (og i Forfatterskolens skriveforum etter de 10 første ukene). Ingen spørsmål er dumme, det er alltid andre som lurer på det samme!

Spørsmål?
- Angående tekniske spørsmål eller innbetaling, send en e-post til: support@forfatterskolen.no.
- For opplysninger om kurset eller andre spørsmål, send en e-post til: post@forfatterskolen.no.

Alt som blir sendt på e-post blir mellom oss.

Kurswebinarene er planlagt følgende datoer kl. 21.00:

 • 11.04.2019
 • 25.04.2019
 • 02.05.2019
 • 09.05.2019
 • 16.05.2019
 • 23.05.2019
 • 30.05.2019
 • 06.06.2019
 • 13.06.2019
 • 20.06.2019

Den intensive delen av gruppekurset – når vi går gjennom alt stoffet – avsluttes 23. juni. Men du har selvsagt tilgang til mandagswebinarene, alt materialet og reprisene på kurswebinarene i et helt år, slik at du kan jobbe i ditt eget tempo. Og du vil få oppmuntring, støtte og svar på alle spørsmål i Forfatterskolens skriveforum så lenge du ønsker det. 

Velkommen til din litterære familie! Vi ser frem til å hjelpe deg med å nå drømmen din.


Her er din kursplan! 

DATO

TEMA

BESKRIVELSE

UKE 1

PLANLEGG HISTORIEN OG TEST IDÉEN DIN

 

Mandag 8. april

Skriftlig modul 1

Du lærer om ulike sjangre, hva en historie egentlig består av og hvordan du kan spisse idéen din slik at den kan bære en hel roman.

Onsdag 10. april

Videoleksjon 1 med Henrik Langeland

 Hvilke mekanismer skaper god litteratur?

Onsdag 10. april

Utlevering av skjemaet Den røde tråden

Denne uken får du et skjema som hjelper deg å finne den røde tråden og sikre at du har en solid hovedkonflikt. Du får mulighet til å sende inn skjemaet innen 29. april og få kjernekonflikten vurdert av en profesjonell redaktør. 

Torsdag 11. april

Webinar kl. 21.00

Kom i gang med skrivingen! Første webinar blir med kursansvarlig Elin og rektor Kristine, som gir deg en kickstart og svarer på spørsmål om skriving og kurset. 

UKE 2

LAG ET SOLID PLOTT OG STRUKTURER HISTORIEN DIN

 

Mandag 22. april

Skriftlig modul 2

En god historie trenger et solid skjelett. Du lærer hvordan du kan bygge opp historien din slik at leseren ikke klarer å legge den fra seg.

Onsdag 24. april

Videoleksjon 2 med Henrik Langeland

 

Torsdag 25. april

Webinar kl. 21.00

Elin snakker om plot og struktur og gir tips om innleveringen neste uke.

UKE 3

SKAP UFORGLEMMELIGE KARAKTERER

 

Mandag 29. april

Skriftlig modul 3

Du lærer å skape fascinerende karakterer som driver historien fremover og som leseren ikke får nok av. Vi går gjennom hva du MÅ gi karakterene dine for at historien skal fenge.

Mandag 29. april

Innlevering nr. 1

Alle som ønsker det kan sende inn skjemaet Den røde tråden (eller en beskrivelse av kjernekonflikten i historien) og få den vurdert av en redaktør. Frist kl. 23.59.

Onsdag 1. mai

Videoleksjon 3 med Henrik Langeland  

Torsdag 2. mai

Webinar kl. 21.00

Elin snakker om hvordan du utvikler interessante karakterer.

UKE 4

TID, FORTELLER OG SYNSVINKEL

 

Mandag 6. mai

Skriftlig modul 4

Hvem skal fortelle historien din, og hvordan? Valg av tid, forteller og synsvinkel påvirker leseopplevelsen. Lær hvordan du kan gjøre de beste valgene for din historie.

Onsdag 8. mai

Videoleksjon 4 med Henrik Langeland

 

Torsdag 9. mai

Webinar kl. 21.00

Spørretime med Henrik og Kristine.

UKE 5

DEN GODE STARTEN OG SOLIDE SCENER

 

Mandag 13. mai

Skriftlig modul 5

Du lærer hvordan du hekter leseren på første side og aldri slipper taket, hvordan du kan dele historien din inn i scener og kapitler, og hva hver eneste scene bør inneholde for å fungere. En roman er som et puslespill, brikkene må legges riktig for at helheten skal bli perfekt. 

Mandag 13. mai

Tilbakemelding på den røde tråden i historien din

Du får tilbakemelding på kjernekonflikten din, så du kan justere eventuelle mangler allerede nå. Dette kan spare deg for måneder med frustrasjoner!

Onsdag 15. mai

Videoleksjon 5 med Henrik Langeland

 

Torsdag 16. mai

Webinar kl. 21.00

Elin snakker om den gode starten og scener. 

 

UKE 6

SHOW DON'T TELL

 

Mandag 20. mai

Skriftlig modul 6

Hva betyr egentlig show, don't tell, og hvordan bruker vi det i praksis? Å balansere hva du skal vise og hva du skal fortelle er en av de største utfordringene forfatterspirer har. Lær å beherske dette viktige grepet en gang for alle!

Onsdag 22. mai

Videoleksjon 6 med Henrik Langeland

 

Torsdag 23. mai

Webinar kl. 21.00

Spørretime med Henrik Langeland og rektor Kristine.

UKE 7

SPRÅK OG LITTERÆRE VIRKEMIDLER 

 

Mandag 27. mai

Skriftlig modul 7

Du lærer hvordan du kan bruke rytme, språk og litterære virkemidler bevisst for å gi leseren akkurat den opplevelsen du ønsker.

Onsdag 29. mai

Videoleksjon 7 med Henrik Langeland

 

Torsdag 30. mai

Webinar kl. 21.00

Kristine snakker om språk og litterære virkemidler + hvordan holde skrivedampen oppe.

UKE 8

DIALOG OG INDRE DIALOG

 

Mandag 3. juni

Skriftlig modul 8

Du lærer hva en god dialog bør inneholde og hva du bør stryke. Vi går også gjennom hvordan du kan bruke indre dialog (tanker og refleksjoner) effektivt. I denne modulen får også eksempler på hvordan du kan formatere manuset ditt, ikke minst dialoger.

Mandag 3. juni

Innlevering av valgfri tekst på 1000 ord. Siste frist kl. 23.59

Alle elevene får tilbud om å lese hverandres tekster og gi tilbakemelding i grupper på tre. Du får utlevert en mal for hvordan du kan gi konstruktiv tilbakemelding på en litterær tekst. Dette er svært lærerikt og viktig for din utvikling som forfatter. Tekstene blir også vurdert av en profesjonell redaktør. Maks antall ord: 1000 (ca. 3 sider).

Onsdag 5. juni

Videoleksjon 8 med Henrik Langeland

 

Torsdag 6. juni

Webinar kl. 21.00

Elin snakker om den gode dialogen.

UKE 9

REDIGER MANUSET

 

Mandag 10. juni

Skriftlig modul 9

Ikke bli skuffet om førsteutkastet ditt er så langt fra den boken du ønsker å skrive som det går an å komme. Det er bare råmateriale! Vi går gjennom hvordan du legger opp redigeringsarbeidet steg for steg. Hva bør du ta tak i først? Du får lister som hjelper deg videre og råd om hvordan du jobber med pilotlesere.

Torsdag 13. juni

Webinar kl. 21.00

Kristine redigerer et utvalg elevtekster.

UKE 10

SLIK ØKER DU SJANSEN HOS FORLAGENE!

 

Mandag 17. juni

Skriftlig modul 10

Du lærer hvordan du skriver følgebrev og sender manuset til forlag. Hvordan takle refusjoner og motgang? Du får også innsikt i forlagsbransjen, forfatterøkonomi og selvpublisering.

Mandag 17. juni

Innlevering av dine tilbakemeldinger på to elevtekster innen kl. 23.59

Hvis du valgte å delta i gruppe sammen med to andre elever og gi/motta tilbakemelding på tekstene, skal du levere dine tilbakemeldinger nå. 

Torsdag 20. juni

Webinar kl. 21.00

Kristine snakker om forlagsbransjen og prosessen fra antatt manus til ferdig bok.

Torsdag 20. juni

Utlevering av tilbakemeldingene

Du får tilbakemelding på teksten din fra en profesjonell redaktør og fra elevene i gruppen din hvis du deltok.

Søndag 23. juni

KURSSLUTT

Du flytter inn i Forfatterskolens skriveforum, og jobber videre med manuset. Vi skal hjelpe og støtte deg hele veien. Kursmaterialet er selvsagt tilgjengelig hele året, så du kan gå tilbake og lese modulene og se reprisene når som helst.

*Programmet er med forbehold om endringer.

"Tusen takk for et fantastisk kurs. Du er en fantastisk inspirerende pådriver, Elin! Du gir mennesker rundt deg energi, tro på eget prosjekt og ikke minst kunnskapen som skal til for å fullføre det. Jeg har lært mye mer enn jeg på forhånd hadde trodd var mulig. I løpet av kursperioden er alle gordiske knuter løst. Alle «stange hodet i veggen»-problemer er forsvunnet og hver eneste «dette er ikke mulig å dra i land»-deler av manuset fikset. Dette går veien!"

"Det har vært en utrolig stor glede å bli kjent med rektor Kristine Henningsen og resten av Forfatterskolen. Jeg har lært å skrive med hjertet uten å miste hodet, og lært å se forskjellen. Samarbeidet har resultert i at min debutroman, Armageddon-algoritmen, kom ut i 2017. Kristine har enestående evner til å inspirere og oppmuntre, og kan trekke på et imponerende nettverk av ressurspersoner. Hjertelig anbefalt."

"Kurset var mitt første skritt på veien til å ta skrivetrangen alvorlig. Forfatterskolen var utrolig imøtekommende og jeg fikk alltid svar på det jeg lurte på. Ingen spørsmål var for dumme å stille, og jeg følte meg ivaretatt. Webinarene var også topp!"

"Boken min, ”Uten vesentlige feil eller mangler”, kom ut på Gyldendal våren 2017. Og med hånden på hjertet: Jeg vet ikke om jeg hadde klart det uten Forfatterskolen og den støtten det ligger i å være en del av et skrivefellesskap. Jeg vil fortsette å la meg inspirere av Rektor Kristine og hennes medarbeidere på Forfatterskolen. Og ikke minst: elevene."

"Jeg satt fast lenge før jeg klarte å skrive noe som helst. Jeg lette etter hjelp på nettet, og kom over siden til Forfatterskolen. Først da jeg kom inn i forfatterskolefamilien løsnet det, sammen med alle tipsene, de fysiske treffene og heiagjengen i forumet. Jeg har lært masse, og nå har jeg skrevet et helt manus som venter på dommen hos et forlag. Anbefaler Forfatterskolen på det varmeste."

"Jeg er glad for at jeg meldte meg på Forfatterskolen. For en forfatterspire er skolen en fordel på flere måter. Du får gode råd om hvordan du skal skrive manus, kontakte forlag og markedsføre boken din. En annen viktig faktor er det sosiale. Det å skrive bok er en temmelig ensom jobb, og det var godt å komme i kontakt med andre som har samme mål som deg selv."

"Det var fantastisk godt valg jeg tok 2015 da jeg ble elev ved Forfatterskolen. Elev for livet! Rektor Kristine og hennes magiske team skaffer de beste forfatterne til skolens webinarer. Kursmodulene er lette å følge, og er basert både på lang erfaring og innspill fra redaktører og forfattere. Alt for å utvikle oss til utgitte forfattere. Jeg har fått trygghet til å utforske egen skrivestil, kreativitet og sjangere, og mot til å sende inn manus til forlag og konkurranser. Min skrivereise har så langt resultert i bidrag i to antologier. Elevenes forum er den nydeligste familien du kan velge deg!"

"Dagens skryt til Kristine og Elin, dette er virkelig et utrolig godt kurs! Oversiktlig, forståelig og godt strukturert. Jeg lærer mye mer enn jeg forventet, og merker hvordan jeg etter hvert klarer å ta det i bruk når jeg skriver. Kjempegøy!"

"Jeg har nettopp sett webinaret og jeg svever. Rett og slett. Jeg er så glad for at jeg meldte meg på dette kurset. Modulene er omfattende, men forklart på en lettfattelig måte uten å ta motet fra skriveren. Jeg gleder meg allerede til ny modul på mandag. Likevel synes jeg at webinarene er høydepunktene, og elsker det faktum at det er så mange – samtidig som vi har tilgang til enda flere. Flott at vi kan stille spørsmål underveis, og at vi kan fortsette ute i forumet. Det å ha mange å støtte seg på er en stor ressurs, og jeg håper at det vil bli enda flere eksistensielle diskusjoner i tiden fremover."

"Tusen takk for et fantastisk kursopplegg du har tryllet frem for oss, Elin. For en kreativ dame med masse fantastisk kunnskap som du øser utover oss elever. Dette kurset er over all forventning. Så glad for å ha meldt meg på. Jeg suger til meg all læring jeg kan få. Tror vi alle har vokst og utviklet oss når dette kurset er over. Jeg har lært supermye av deg også, Kristine. Takk også for nok et fantastisk bra webinar."

"Forfatterskolen er flott for de som vil komme i gang med å skrive. Jeg vil spesielt trekke frem miljøet på forumet. Det er inspirerende å «møte» andre med samme interesse for skriving."

"Å samtidig være medlem i Forfatterskolen og denne fantastiske gruppen har vært avgjørende for å greie å stå løpet ut. Har diskutert prosjektet med Kristine tidligere og hun er velvilligheten selv. Bøyer meg i støvet og har stor respekt for henne og jobben hun gjør. Jeg vil være elev for alltid Wenche, utgitt fagbokforfatter med: Å miste et barn."

"Føler jeg har åpnet en ny dør til resten av mitt liv. Takk til Forfatterskolen!"

"TUSEN takk for et fantastisk kurs. Det har vært utrolig lærerikt. Har lært mye mer enn forventet. Og du er HELT SUPER, Elin!"

"Etter dette kurset har jeg rett og slett blitt lykkeligere. Skriving var moro fra før, men enda gøyere når jeg har lært meg mer om skriveverktøyene, og jeg har fått masse informasjon å velte meg i. Fra før var jeg helt utsultet på skrivetekniske tips. Nå kjeder jeg meg ikke et sekund, og både gamle og nye tekster blir utrolig mye bedre. Dette er veldig moro, tusen takk!"

"Dette er de best anvendte pengene jeg noen gang har brukt, vanvittig bra! Webinarene er gull verdt. Som jeg kommer til å savne disse kursmånedene! De tidlige morgentimene benytter jeg til skriving og til å kose meg med reprisene. Tusen takk til Elin og Hanne for en glimrende tilstedeværelse. Dere er gull!! Respekten dere viser oss drømmende forfatterspirer rundt om i landet gir en enorm trygghet i arbeidet videre."

Se Tilsvarende Kurs

Vil du ha profesjonell tilbakemelding på en smakebit av din personlige tekst, helt gratis? Send den inn ved å trykke på knappen under.
Ja, dette vil jeg ha!