Velkommen til Forfatterskolen
Min Side

Den gode historien – lær å skrive en roman. Gruppekurs 08.10.2018

Fra Kr 7.400,00 kroner

Bestill Kurset

Ta skrivedrømmen på alvor!


Forfatterskolens romankurs er skreddersydd for deg som ønsker å skrive den gode historien som treffer leseren med et smell!

Hvorfor gå på skrivekurs hos Forfatterskolen? I fire år har Forfatterskolen holdt utallige skrivekurs for fornøyde elever, og resultatet har ikke latt vente på seg. Våre elever har gitt ut romaner, barne- og ungdomsbøker, sakprosa, diktsamlinger, noveller og serieromaner på små og store forlag, bl.a. på Cappelen Damm, Gyldendal, Vigmostad & Bjørke og Pax. Vi vet hva som fungerer!


Hos oss lærer du hvordan du skal formidle historien din slik at den gjør maksimalt inntrykk på leseren. Vi hjelper deg med å finne din stemme og din originale historie, slik at manuset ditt skiller seg ut i bunkene på reaktørens pult. Dette er de best anvendte pengene jeg noen gang har brukt, vanvittig bra! Webinarene er gull verdt. Som jeg kommer til å savne disse kursmånedene!
       Les hva flere av elevene våre sier lenger nede!Gjennom 10 inspirerende moduler med skriftlige leksjoner, konkrete eksempler, skjemaer, sjekklister, videoer og webinarer, lærer du hvordan du skaper uforglemmelige karakterer og strukturerer plottet slik at boken blir umulig å legge fra seg. Vi går grundig gjennom skrivehåndverket, og viser deg hvordan du bruker litterære virkemidler, skriver levende dialoger, velger synsvinkel, skaper drivende scener og får frem budskapet ditt på den beste måten. Du får også en steg for steg metode for å redigere manuset ditt så det virkelig skinner.

Kort sagt: Alt et godt romanmanus trenger!

Dette er noe av det som venter deg på Forfatterskolens store romankurs: • 10 ukers gruppekurs med 10 moduler som gir deg en bunnsolid, konkret og inspirerende metode for å skrive en roman leseren vil elske

 • Hver modul inneholder en grundig og lett forståelig gjennomgang av ukens tema, tips, oppgaver, skjemaer og sjekklister, i tillegg til en inspirerende video der rektor Kristine deler sine erfaringer etter 28 bøker utgitt på de største forlagene (nr. 29 kommer på Gyldendal neste år!)

 • Medlemskap i lukket Facebookgruppe med andre kursdeltakere

 • 10 live webinarer der vi går gjennom stoffet og hvor du får mulighet til å stille spørsmål (Har du ikke mulighet til å delta live, kan du sende inn spørsmål på forhånd. Reprisene er tilgjengelige i et helt år!)

 • Tilbakemelding fra en profesjonell redaktør på idéen din

 • Tilbakemelding fra en profesjonell redaktør på en valgfri tekst (inntil 1000 ord)

 • Mulighet til å bli skolens Drømmeforfatter og få gitt ut boken din med samme betingelser som hos de seriøse forlagene. Forrige Drømmeforfatter – Petter Fergestad – føk rett inn på bokhandlernes bestselgerliste i 2017!

 • Tilgang på kursmaterialet og webinarene i et helt år

 • I standard- og propakken kan du i tillegg få:
         - Tilgang til skolens ettertraktede mandagswebinarer med kjente
           forfattere og redaktører i et helt år
         - Manusutvikling på en lengre tekst
         - Samtale med redaktør (propakke)


Alt foregår online og kursmaterialet er tilgjengelig i et helt år, slik at du kan følge kurset selv om skal reise bort eller er ekstra travel i en periode.

Klikk deg inn på fanene under for mer informasjon om de forskjellige kurspakkene, detaljert kursplan og uttalelser fra tidligere elever.

Det er 14 dagers angrefrist etter kursstart, uten diskusjon, så du løper ingen risiko ved å melde deg på!

Velkommen til Forfatterskolen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å nå forfatterdrømmen din!

Fra Kr 7.400,00 kroner

Bestill KursetBasic Kurs - Kr 7.400,00

Forfatterskolens online romankurs (10 kursmoduler)
- Skriftlig tilbakemelding på idéen din
- Skriftlig tilbakemelding på valgfri tekst (1000 ord)
- 10 egne kurswebinarer
- Tilgang til Forfatterskolens lukkede skriveforum + gruppekursets forum på Facebook
- Tilgang til kurset og webinarreprisene i ett år

Romankurs gruppe – Standard - Kr 9.900,00

Forfatterskolens online romankurs (10 kursmoduler)
- Skriftlig tilbakemelding på idéen din
- Skriftlig tilbakemelding på valgfri tekst (1000 ord)
- 1 stk manustvikling 1 (17 500 ord, ca. 50 sider)
- 10 egne kurswebinarer
- Tilgang på Forfatterskolens mandagswebinarer i ett år
- Tilgang til Forfatterskolens lukkede skriveforum + gruppekursets forum på Facebook
- Tilgang til kurset og webinarreprisene i ett år

Inkluderer
Manusutvikling 1
Webinar-pakke (Abonnement 1 år)

Romankurs gruppe – Pro Kurs - Kr 13.900,00

Forfatterskolens online romankurs (10 kursmoduler)
- Skriftlig tilbakemelding på idéen din
- Skriftlig tilbakemelding på valgfri tekst (1000 ord)
- 1 stk manustvikling 4 (70 000 ord, ca. 200 sider)
- 1 time online samtale med redaktør
- 10 egne kurswebinarer
- Tilgang til Forfatterskolens lukkede skriveforum + gruppekursets forum på Facebook
- Tilgang til Forfatterskolens mandagswebinarer i ett år
- Tilgang til kurset og webinarreprisene i ett år

Inkluderer
Manusutvikling 4
Webinar-pakke (Abonnement 1 år)

Den gode historien – lær å skrive en roman

Velkommen til Forfatterskolen! 

Hos oss skal du få faglig input, svar på alt du lurer på i forbindelse med skrivingen din, inspirasjon og støtte, nye venner og et godt miljø som vil heie på deg og følge deg i årene fremover.

Målet med romankurset er at du skal sitte igjen med alle verktøyene du trenger for å fullføre den romanen du har drømt om å skrive. Er du klar for å gripe sjansen og gjøre alvor av drømmen?

Det gode miljøet
Alle deltakerne får være med i en lukket gruppe på Facebook. I denne gruppen skal vi støtte, tipse og hjelpe hverandre frem mot et ferdig manus, et bedre manus eller et manus langt på vei.

Når de 10 ukene med intensivt gruppekurs er ferdig, får du tilbud om å bli medlem (for livet!) i det store skriveforumet vårt på Facebook, med både erfarne og utgitte – og uerfarne og ikke-publiserte – elever. Her kan du lære masse, og det er et inspirerende og støttende miljø du alltid vil ha i ryggen. 

Er idéen din god nok?
I første modul lærer du hvordan du skal spisse idéen din og sjekke om den er sterk nok til å bære en hel roman. I løpet av de første ukene av kurset vil en profesjonell redaktør vurdere prosjektbeskrivelsen din, og gi deg innspill som sikrer at du er på rett vei helt fra start. Slik kan du spare måneder og år med frustrasjoner!

Lær å motta og gi konstruktiv kritikk
Kurset går gjennom alt du trenger for å fullføre romanen din, også hvordan du redigerer manus og gjør det klart for innsending til forlag. I kursets siste uker har vi fokus på redigering og på å gi og motta kritikk. Da får du mulighet til å lese og vurdere andres tekst og selv motta tilbakemelding på din tekst. Dere leser anonymt for hverandre i grupper på 3, og en profesjonell redaktør vil også gi tilbakemelding på tekstene. Du velger selv hva du ønsker å sende inn. Maks antall ord er 1000.

Profesjonell manusutvikling
Hvis du har kjøpt Standard- eller Propakke, er flere redaktørtjenester inkludert i kursprisen. Dette gir deg en stor fordel i kampen om å bli antatt! Du kan benytte deg av tjenestene i pakken din når som helst i løpet av kursåret. Dette får du:
Standardpakke: 
- Manusutvikling 1 (maks 17 500 ord, ca. 50 sider + synopsis). Du får både en skriftlig vurdering og kommentarer direkte i manus.
Propakke: 
- Manusutvikling 4 (maks 70 000 ord, ca. 200 sider + synopsis). Du får både en skriftlig vurdering og kommentarer direkte i manus.
- 1 samtale med redaktør (online – muntlig eller skriftlig) på inntil 60 minutter. Du velger selv om du ønsker å diskutere manusutviklingen, diskutere idéer og muligheter, eller ta opp en konkret skriveutfordring du sliter med. 

Slik er kurset lagt opp
Selve gruppekurset gjennomføres i løpet av de 10 første ukene, hvor du får tilgang på en ny online modul hver uke. I de skriftlige modulene går vi gjennom stoffet på en pedagogisk og inspirerende måte, med konkrete forklaringer, skjemaer, eksempler og tips. Forfatterskolen har valgt å tilby et mer omfattende skriftlig materiale enn det som er vanlig på andre kurs, slik at du får solid innsikt i skrivehåndverket. Hvis du foretrekker muntlig formidling, er det ingen fare. Vi går gjennom stoffet på de ukentlige webinarene, og hver modul inneholder også en video hvor rektor Kristine deler sine erfaringer og beste tips etter 28 utgitte bøker (og nr. 29 på vei på Gyldendal!) 

I kursmodulene går vi gjennom hvordan du spisser idéen din og skriver synopsis, hvordan du strukturerer historien for å skape den beste leseopplevelsen, hvordan du skaper tredimensjonale, fascinerende karakterer, og hvordan du bruker språket og litterære virkemidler for å komme under huden på leseren. Du får lære om forteller og synsvinkel, show, don't tell, gode dialoger og mye mer.

Kurswebinarene
Hver onsdag kl 21.00 i kursperioden holder kursansvarlig Elin eller rektor Kristine webinar for kursets elever. Vi går gjennom stoffet, og du får mulighet til å spørre om alt du lurer på. 

Mandagswebinarene
Hver mandag kl 21.00 i semesteret holder skolen sine populære mandagswebinarer, hvor alle med Standard- eller Propakke har tilgang. Gjestene på mandagswebinarene er vanligvis kjente forfattere, redaktører og andre aktører i bokbransjen. Du kan selvsagt stille spørsmål til våre gjester. Noen ganger holder rektor Kristine sine ettertraktede redigeringswebinarer, hvor hun redigerer elevenes tekster på direkten. Alle med tilgang til webinarpakken har også tilgang til arkivet, hvor det ligger ca. 60 timer med webinarrepriser. Her vil du finne opptak med Herbjørg Wassmo, Nina Lykke, Tom Egeland (bl.a. en firetimers skriveskole!), Gunnar Staalesen, Ingvar Ambjørnsen, Marit Reiersgård, Gro Dahle, Anne Øfsti, Tove Nilsen og mange flere. Et skattkammer av kunnskap!

Egeninnsats
Samtidig som du lærer håndverket, skal du skrive, skrive, skrive. Mengdetrening og innsikt i håndverket må til for å utvikle skriveferdighetene. Mange av elevene får sine første aha-opplevelser allerede første uken, og ser umiddelbar forbedring i tekstene sine. For å ha fullt utbytte av kurset, anbefaler vi at du setter av litt tid til å skrive hver dag – om det så bare er 10 minutter. Skal du gå gjennom alt stoffet i modulene og få med deg både kurswebinaret og mandagswebinaret, samt være litt aktiv i gruppeforumet, må du regne med å sette av ca. 4–6 timer hver uke. Det er ikke alltid lett å få til i en travel hverdag, derfor er kurset lagt opp slik at du har et helt år på å gå gjennom alt. Du går ikke glipp av noe selv om du f.eks. må reise bort i en periode. Størst læringsutbytte får du dersom du er aktiv og utnytter alle ressursene som følger med kurset. Vi anbefaler at du prioriterer å delta aktivt i Facebook-gruppen, det vil gi deg nye venner og støttespillere som hjelper deg frem i tunge perioder. Det er høyt under taket hos oss, og vi legger vekt på en hyggelig og positiv tone. 

Personlig veiledning
Forfatterskolens team er tilgjengelige under hele kursperioden. Vi hjelper deg med dine skriveutfordringer i den lukkede Facebook-gruppen og på webinarene (og i Forfatterskolens skriveforum etter de 10 første ukene). Er du først en del av Forfatterskolen, vil du alltid ha et trygt og inspirerende fellesskap rundt skrivingen din!

Spørsmål?
- For tekniske spørsmål eller innbetaling, send en e-post til: support@forfatterskolen.no
- For spørsmål om kurset eller Facebook-gruppene, send en e-post til: hanne@forfatterskolen.no
- For mer personlige saker, send en e-post til: post@forfatterskolen.no

Alt som blir sendt på e-post blir mellom oss.

DATO

TEMA

BESKRIVELSE

UKE 1

Planlegg historien og test idéen din

 
Mandag 8. oktober Modul 1 Du lærer om ulike sjangre, hva en historie egentlig består av og hvordan du kan spisse idéen din slik at den kan bære en hel roman.
Onsdag 10. oktober Webinar kl 21.00 Elin går gjennom kursplanen og første modul, og svarer på spørsmål.
UKE 2

Skap uforglemmelige og troverdige karakterer

 
Mandag 15. oktober Modul 2 Du lærer å skape fascinerende karakterer som driver historien fremover og som leseren ikke får nok av. Vi går gjennom hva du MÅ gi karakterene dine for at historien skal fenge.
Onsdag 17. oktober Webinar kl 21.00 Elin snakker om hvordan du kan utvikle fascinerende karakterer og skape karakterutvikling.
Torsdag 18. oktober Innlevering av prosjektbeskrivelse Send inn din prosjektbeskrivelse og få den vurdert av en profesjonell redaktør.
UKE 3

Lag et solid plott og strukturer historien din

 
Mandag 22. oktober Modul 3 En god historie trenger et solid skjelett. Du lærer hvordan du kan bygge opp historien din slik at leseren ikke klarer å legge den fra seg.
Onsdag 24. oktober Webinar kl 21.00 Elin går gjennom plotting, dramaturgi og spenningskurver.
Torsdag 25. oktober Utlevering av redaktørens tilbakemelding Du får tilbakemelding på prosjektbeskrivelsen din, så du kan justere eventuelle mangler allerede nå. Dette kan spare deg for måneder med frustrasjoner!
UKE 4

Tid, forteller og synsvinkel 

 
Mandag 29.oktober Modul 4 Hvem skal fortelle historien din, og hvordan? Valg av tid, forteller og synsvinkel påvirker leseopplevesen. Lær hvordan du kan gjøre de beste valgene for din historie og skrive dialoger som virkelig svinger.
Onsdag 31.oktober Webinar kl 21.00 Elin viser eksempler fra litteraturen og snakker om hva du bør tenke på når du skal velge forteller, tid og synsvinkel.
UKE 5

Den gode starten og solide scener

 
Mandag 5. november Modul 5 Du lærer hvordan du hekter leseren på første side og aldri slipper taket. Vi går også gjennom hvordan du deler historien din inn i scener og kapitler og hva hver eneste scene MÅ ha for å fungere. En roman er som et puslespill, brikkene må legges riktig for at helheten skal bli perfekt.
Onsdag 7.november Webinar kl 21.00 Elin viser eksempler på en god start og diskuterer hvordan du finner den beste rekkefølgen på scenene dine. 
UKE 6

Stemme og dialog 

 
Mandag 12. november Modul 6 Du lærer hva en god dialog bør inneholde og hva du bør stryke. Vi snakker også om forskjellen på forfatterstemme, fortellerstemme og karakterenes stemme. 
Onsdag 14. november Webinar kl 21.00 Elin snakker om hvordan du kan jobbe frem din egen stemme og viser eksempler på god dialog og sterke stemmer.
UKE 7

Språk og litterære virkemidler

 
Mandag 19. november Modul 7 Du lærer hvordan du kan bruke rytme, språk og litterære virkemidler bevisst for å gi leseren akkurat den opplevelsen du ønsker.
Onsdag 21. november Webinar kl 21.00 Elin stiller det store spørsmålet: Hva er litterær kvalitet? Hva er det lille ekstra som skiller et godt manus fra et annet i redaktørens bunker? Kan en bok være god uten å ha litterær kvalitet?
UKE 8

Show, don't tell

 
Mandag 26. november Modul 8 Hva betyr egentlig show, don't tell, og hvordan bruker vi det i praksis? Å balansere hva du skal vise og hva du skal fortelle er en av de største utfordringene forfatterspirer har. Lær å beherske dette viktige grepet en gang for alle!
Onsdag 28. november Webinar kl 21.00 Elin viser deg gode eksempler fra litteraturen slik at du lærer å kjenne igjen forskjellen på å vise og å fortelle.
Onsdag 28. november Innlevering av valgfri tekst (inntil 1000 ord) innen kl 23.59 Alle elevene får tilbud om å lese hverandres tekster og gi tilbakemelding i grupper på 3. Du får utlevert en mal for hvordan du kan gi konstruktiv tilbakemelding på en litterær tekst. Dette er svært lærerikt og viktig for din utvikling som forfatter. Tekstene blir også vurdert av en profesjonell redaktør.
UKE 9

Rediger manuset – fra gråstein til gull

 
Mandag 3. desember Modul 9 Ikke bli skuffet om førsteutkastet ditt er så langt fra den boken du ønsker å skrive som det går an å komme. Det er bare råmateriale. Nå skal du lære hvordan du former stoffet til bestselgermateriale!
Onsdag 5. desember Webinar kl 21.00 Rektor Kristine redigerer elevenes tekster på direkten.
UKE 10

Slik øker du sjansen hos forlagene!

 
Mandag 10. desember Modul 10 Du lærer hvordan du skriver følgebrev og sender manuset til forlag. Hvordan takle refusjoner og motgang? Du får også innsikt i forlagsbansjen, forfatterøkonomi og selvpublisering.
Onsdag 12. desember Webinar kl 21.00 Kristine redigerer flere elevtekster og Elin oppsummerer kurset og svarer på spørsmål.
Onsdag 12. desember Innlevering av dine tilbakemeldinger på 2 elevtekster innen kl 23.59  
Torsdag 13. desember Utlevering av tilbakemeldingene Du får tilbakemelding fra elevene i gruppen din og en profesjonell redaktør.
Søndag 16. desember Kursslutt Du flytter inn i Forfatterskolens store skriveforum, og jobber videre med manuset. Vi skal hjelpe og støtte deg hele veien! Kursmaterialet er selvsagt tilgjengelig hele året, så du kan gå tilbake og lese modulene og se reprisene når som helst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Programmet er med forbehold om endringer.

Linda. C. Farsund


"Tusen takk for et fantastisk kurs. Du er en fantastisk inspirerende pådriver! Du gir mennesker rundt deg energi, tro på eget prosjekt og ikke minst kunnskapen som skal til for å fullføre det. Jeg har lært mye mer enn jeg på forhånd hadde trodd var mulig. I løpet av kursperioden er alle gordiske knuter løst. Alle «stange hodet i veggen»-problemer er forsvunnet og hver eneste «dette er ikke mulig å dra i land»-deler av manuset fikset. Dette går veien!"

Wenche Fuglseth Spjelkavik (debuterte Pax Forlag)


"Å samtidig være medlem i Forfatterskolen og denne fantastiske gruppen har vært avgjørende for å greie å stå løpet ut. Har diskutert prosjektet med Kristine tidligere og hun er velvilligheten selv. Bøyer meg i støvet og har stor respekt for henne og jobben hun gjør. Jeg vil være elev for alltid Wenche, utgitt fagbokforfatter med: Å miste et barn."

Petter Fergestad (Forfatterskolens egen krimdebutant, som havnet på bestselgerlistene)


"Det har vært en utrolig stor glede å bli kjent med rektor Kristine Henningsen og resten av Forfatterskolen. Jeg har lært å skrive med hjertet uten å miste hodet, og lært å se forskjellen. Samarbeidet har resultert i at min debutroman, Armageddon-algoritmen, kom ut i 2017. Kristine har enestående evner til å inspirere og oppmuntre, og kan trekke på et imponerende nettverk av ressurspersoner. Hjertelig anbefalt."

Linda Skomakerstuen (debuterte på Gyldendal)


"Boken min, ”Uten vesentlige feil eller mangler”, kom ut på Gyldendal våren 2017. Og med hånden på hjertet: Jeg vet ikke om jeg hadde klart det uten Forfatterskolen og den støtten det ligger i å være en del av et skrivefellesskap. Jeg vil fortsette å la meg inspirere av Rektor Kristine og hennes medarbeidere på Forfatterskolen. Og ikke minst: elevene."

Elin Viktoria Unstad (debuterte på Cappelen Damm)


"Forfatterskolen er flott for de som vil komme i gang med å skrive. Jeg vil spesielt trekke frem miljøet på forumet. Det er inspirerende å «møte» andre med samme interesse for skriving."

Svanhild Fosback Larsen


"Tusen takk for et fantastisk kursopplegg du har tryllet frem for oss, Elin. For en kreativ dame med masse fantastisk kunnskap som du øser utover oss elever. Dette kurset er over all forventning. Så glad for å ha meldt meg på. Jeg suger til meg all læring jeg kan få. Tror vi alle har vokst og utviklet oss når dette kurset er over. Jeg har lært supermye av deg også, Kristine. Takk også for nok et fantastisk bra webinar."

Lisbeth Bergersen


"Jeg har nettopp sett webinaret og jeg svever. Rett og slett. Jeg er så glad for at jeg meldte meg på dette kurset. Modulene er omfattende, men forklart på en lettfattelig måte uten å ta motet fra skriveren. Jeg gleder meg allerede til ny modul på mandag. Likevel synes jeg at webinarene er høydepunktene, og elsker det faktum at det er så mange – samtidig som vi har tilgang til enda flere. Flott at vi kan stille spørsmål underveis, og at vi kan fortsette ute i forumet. Det å ha mange å støtte seg på er en stor ressurs, og jeg håper at det vil bli enda flere eksistensielle diskusjoner i tiden fremover."

Kristin Myrmel


"Dagens skryt til Kristine og Elin, dette er virkelig et utrolig godt kurs! Oversiktlig, forståelig og godt strukturert. Jeg lærer mye mer enn jeg forventet, og merker hvordan jeg etter hvert klarer å ta det i bruk når jeg skriver. Kjempegøy!"

Ann Magritt Tørum


"Kurset var mitt første skritt på veien til å ta skrivetrangen alvorlig. Forfatterskolen var utrolig imøtekommende og jeg fikk alltid svar på det jeg lurte på. Ingen spørsmål var for dumme å stille, og jeg følte meg ivaretatt. Webinarene var også topp!"

Inger Selven Watts (debuterte på Pax Forlag)


"Jeg er glad for at jeg meldte meg på Forfatterskolen. For en forfatterspire er skolen en fordel på flere måter. Du får gode råd om hvordan du skal skrive manus, kontakte forlag og markedsføre boken din. En annen viktig faktor er det sosiale. Det å skrive bok er en temmelig ensom jobb, og det var godt å komme i kontakt med andre som har samme mål som deg selv."

Tonje Brantenberg


"Det var fantastisk godt valg jeg tok 2015 da jeg ble elev ved Forfatterskolen. Elev for livet! Rektor Kristine og hennes magiske team skaffer de beste forfatterne til skolens webinarer. Kursmodulene er lette å følge, og er basert både på lang erfaring og innspill fra redaktører og forfattere. Alt for å utvikle oss til utgitte forfattere. Jeg har fått trygghet til å utforske egen skrivestil, kreativitet og sjangere, og mot til å sende inn manus til forlag og konkurranser. Min skrivereise har så langt resultert i bidrag i to antologier. Elevenes forum er den nydeligste familien du kan velge deg!"

Lill-Anita Olsen Svendsen


"Dette er de best anvendte pengene jeg noen gang har brukt, vanvittig bra! Webinarene er gull verdt. Som jeg kommer til å savne disse kursmånedene! De tidlige morgentimene benytter jeg til skriving og til å kose meg med reprisene. Tusen takk til Elin og Hanne for en glimrende tilstedeværelse. Dere er gull!! Respekten dere viser oss drømmende forfatterspirer rundt om i landet gir en enorm trygghet i arbeidet videre."

Elisabeth Seland


"Etter dette kurset har jeg rett og slett blitt lykkeligere. Skriving var moro fra før, men enda gøyere når jeg har lært meg mer om skriveverktøyene, og jeg har fått masse informasjon å velte meg i. Fra før var jeg helt utsultet på skrivetekniske tips. Nå kjeder jeg meg ikke et sekund, og både gamle og nye tekster blir utrolig mye bedre. Dette er veldig moro, tusen takk!"

Mona S. Solbakken


"Føler jeg har åpnet en ny dør til resten av mitt liv. Takk til Forfatterskolen!"

Heidi Mandal


"TUSEN takk for et fantastisk kurs. Det har vært utrolig lærerikt. Har lært mye mer enn forventet. Og du er HELT SUPER!"

Elin Hansen


"Jeg satt fast lenge før jeg klarte å skrive noe som helst. Jeg lette etter hjelp på nettet, og kom over siden til Forfatterskolen. Først da jeg kom inn i forfatterskolefamilien løsnet det, sammen med alle tipsene, de fysiske treffene og heiagjengen i forumet. Jeg har lært masse, og nå har jeg skrevet et helt manus som venter på dommen hos et forlag. Anbefaler Forfatterskolen på det varmeste."

Se tilsvarende kurs

Det store krimkurset: gruppekurs med oppstart 03.09.18

Forfatterskolens store krimkurs er skreddersydd for deg som ønsker å skrive en helstøpt krimroman som treffer leserne med et smell. Gjennom 10 inspirerende modu...

Les mer
Vil du ha profesjonell tilbakemelding på en smakebit av din personlige tekst, helt gratis? Send den inn ved å trykke på knappen under.
Ja, dette vil jeg ha!
Du får svar innen fem virkedager