Den gode historien – lær å skrive en roman. Gruppekurs 08.10.2018

Fra Kr 7.400,00 kroner
Velkommen til Forfatterskolen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å nå forfatterdrømmen din!

Er du klar for å ta skrivedrømmen på alvor? • Drømmer du om å skrive en roman som treffer leserne med et smell?

 • Lurer du på hvordan du bygger opp en fengende historie, skaper et interessant miljø og utvikler fascinerende karakterer som kryper under huden på leseren?

 • Er du usikker på hvordan du skal planlegge historien, bruke litterære virkemidler eller skrive gode dialoger?

 • Lurer du på hva «show, don’t tell» betyr i praksis – og hvordan du skal bruke det?

 • Vet du hva som skal til for å hekte leseren fra første side og få ham eller henne til å lukke boken med et tilfreds sukk? 

 • Vil du vite hvordan du skal redigere og formatere manuset og sende det inn til forlag – og hva forlagsredaktørene ser etter?

 • Ønsker du tips og råd fra våre fremste forfattere og redaktører?

 • Savner du et inspirerende, støttende og inkluderende skrivemiljø?


Da er Forfatterskolens litterære familie stedet for deg!Dette er de best anvendte pengene jeg noen gang har brukt, vanvittig bra! Webinarene er gull verdt. Som jeg kommer til å savne disse kursmånedene!
       Les hva flere av elevene våre sier lenger nede!På høstens store romankurs får du alle verktøyene du trenger for å fullføre historien du drømmer om å skrive. Kurset passer både for nybegynnere og erfarne skribenter (vi har også utgitte forfattere på våre kurs), stoffet kan tilpasses etter dine behov. Du kan begynne på et nytt manus ved kursstart eller jobbe videre på et manus du er i gang med.

Alt foregår online, og kurset består av skriftlige leksjoner (til sammen en hel lærebok!), praktiske maler, nyttige tips og øvelser, videoer, live undervisning gjennom webinarer, profesjonelle tilbakemeldinger og oppfølging og veiledning i Facebookgruppe.


Selve gruppekurset varer i 10 uker, men du har et helt år på å fullføre og gå gjennom alt materialet. Og du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å være en del av Forfatterskolens gode skrivemiljø for resten av livet! Vi er din litterære familie, din heiagjeng og din støtte.


Noen stikkord om hva vi skal gå gjennom:
Uke 1: Planlegg historien og test idéen din
Uke 2: Skap uforglemmelige og troverdige karakterer
Uke 3: Lag et solid plott og strukturer historien din
Uke 4: Tid, forteller og synsvinkel
Uke 5: Den gode starten og solide scener 
Uke 6: Show, don’t tell
Uke 7: Språk og litterære virkemidler  
Uke 8: Dialog og formatering
Uke 9: Rediger manuset – fra gråstein til gull
Uke 10: Slik øker du sjansen hos forlagene!


   – > Klikk deg inn på fanene under for mer informasjon om de forskjellige kurspakkene, detaljert kursplan og uttalelser fra tidligere elever.

Det er 14 dagers angrefrist etter kursstart, uten diskusjon, så du løper ingen risiko ved å melde deg på!

Velkommen til Forfatterskolen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å nå forfatterdrømmen din!

Fra Kr 7.400,00 kroner

Basic Kurs- Kr 7.400,00

Forfatterskolens online romankurs (10 kursmoduler)
- Skriftlig tilbakemelding på synopsis
- Skriftlig tilbakemelding på valgfri tekst (1000 ord)
- 10 egne kurswebinarer
- Tilgang til Forfatterskolens lukkede skriveforum + gruppekursets forum på Facebook
- Tilgang til kurset og webinarreprisene i ett år

Romankurs gruppe – Standard- Kr 9.900,00

Forfatterskolens online romankurs (10 kursmoduler)
- Skriftlig tilbakemelding på synopsis
- Skriftlig tilbakemelding på valgfri tekst (1000 ord)
- 1 stk manustvikling 1 (17 500 ord, ca. 50 sider)
- 10 egne kurswebinarer
- Tilgang på Forfatterskolens mandagswebinarer i ett år
- Tilgang til Forfatterskolens lukkede skriveforum + gruppekursets forum på Facebook
- Tilgang til kurset og webinarreprisene i ett år

Inkluderer
Manusutvikling 1
Webinar-pakke (Abonnement 1 år)

Romankurs gruppe – Pro Kurs- Kr 13.900,00

Forfatterskolens online romankurs (10 kursmoduler)
- Skriftlig tilbakemelding på synopsis
- Skriftlig tilbakemelding på valgfri tekst (1000 ord)
- 1 stk manustvikling 4 (70 000 ord, ca. 200 sider)
- 1 time online samtale med redaktør
- 10 egne kurswebinarer
- Tilgang til Forfatterskolens lukkede skriveforum + gruppekursets forum på Facebook
- Tilgang til Forfatterskolens mandagswebinarer i ett år
- Tilgang til kurset og webinarreprisene i ett år

Inkluderer
Manusutvikling 4
Webinar-pakke (Abonnement 1 år)
1 hr coaching session

Den gode historien – gruppekurs med oppstart 8. oktober 2018


Velkommen til Forfatterskolen – din litterære familie!
Hos oss skal du få faglig input, svar på alt du lurer på i forbindelse med skrivingen din, inspirasjon og støtte, nye venner og et godt miljø som vil heie på deg og følge deg i årene fremover. Vi gleder oss til å blir kjent med deg og dele vår kunnskap og våre beste tips med deg!

Målet med det store romankurset er at du skal sitte igjen med alle verktøy du trenger for å fullføre romanen du har drømt om å skrive. Er du klar for å gripe sjansen og gjøre alvor av drømmen?

Det gode miljøet
Alle deltakerne får være med i en lukket gruppe på Facebook. I denne gruppen skal vi støtte, tipse og hjelpe hverandre frem mot et ferdig manus, et bedre manus eller et manus langt på vei.

Etter at den intensive delen av gruppekurset er ferdig, får du mulighet til å delta i det store skriveforumet vårt på Facebook, med både erfarne og utgitte, og uerfarne og ikke-publiserte elever. Her kan du lære masse, og det er et inspirerende og støttende miljø som du alltid vil ha i ryggen.

Er idéen din god nok?
I første modul lærer du hvordan du skal spisse idéen din og sjekke om den er sterk nok til å bære en hel roman. Vi viser deg hvordan du kan planlegge historien og skrive en synopsis som vil være din ledestjerne i arbeidet fremover. I løpet av de første ukene av kurset vil en profesjonell redaktør vurdere prosjektbeskrivelsen (synopsis/idéen) din og gi deg innspill som sikrer at du er på rett vei helt fra start. Slik kan du spare måneder og år med frustrasjoner!

Lær å motta og gi konstruktiv kritikk
Kurset går gjennom alt du trenger for å fullføre romanen din, også hvordan du redigerer manus og gjør det klart for innsending til forlag. I kursets siste uker har vi fokus redigering og på å gi og motta kritikk, og da får du mulighet til å lese og vurdere andres tekst, og selv motta tilbakemelding på din tekst. Dere leser anonymt for hverandre i grupper på 3, og en profesjonell redaktør vil også gi tilbakemelding på tekstene. Du velger selv hva du ønsker å sende inn. Maks antall ord er 1000.

Profesjonell manusutvikling
Hvis du har kjøpt Standard- eller Propakke, er flere redaktørtjenester inkludert i kursprisen. Dette gir deg en stor fordel i kampen for å komme gjennom nåløyet hos forlagene! Du kan benytte deg av tjenestene i pakken din når som helst i løpet av kursåret. Dette får du:

Standardpakke:
- Manusutvikling 1 (maks 17 500 ord, ca. 50 sider + synopsis). Du får både en skriftlig vurdering og kommentarer direkte i manus.

Propakke:
- Manusutvikling 4 (maks 70 000 ord, ca. 200 sider + synopsis). Du får både en skriftlig vurdering og kommentarer direkte i manus.
- 1 samtale med redaktør (online – muntlig eller skriftlig) på inntil 60 minutter. Du velger selv om du ønsker å diskutere manusutviklingen, diskutere idéer og muligheter, eller ta opp en konkret skriveutfordring du sliter med. 

Slik er gruppekurset lagt opp
Selve gruppekurset gjennomføres i løpet av de 10 første ukene, hvor du får tilgang til en ny online modul hver uke. I de skriftlige modulene går vi gjennom stoffet på en pedagogisk og inspirerende måte, med konkrete forklaringer, skjemaer, eksempler og tips. Forfatterskolen har valgt å tilby et mer omfattende skriftlig materiale enn det som er vanlig på andre kurs, slik at du får solid innsikt i skrivehåndverket. Hvis du foretrekker muntlig formidling, er det ingen fare. Vi går gjennom stoffet på de ukentlige webinarene, og hver modul inneholder også en video hvor rektor Kristine deler sine erfaringer og beste tips etter 28 utgitte bøker (nr. 29 kommer til våren!)

Kurswebinarene
Hver onsdag kl. 21.00 i kursperioden holder kurs- og fagansvarlig Elin S. Rotevatn eller rektor Kristine S. Henningsen webinar for romankursets elever. Vi går gjennom stoffet, og du vil også få mulighet til å spørre om alt du lurer på. Hvis du ikke har anledning til å delta, er det ingen krise. Repriser vil være tilgjengelig hele året og spørsmål kan stilles i forkant eller etterpå i forumet.

Mandagswebinarene
Hver mandag kl. 21.00 i semesteret holder skolen sine populære mandagswebinarer, hvor alle med Standard- eller Propakke har tilgang. Allerede første kursdag kommer forfatter Therese Aasvik og snakker om hvordan hun utforsker byer og steder i sin nyeste roman, Byer uten deg. Aasvik har tidligere gjort suksess med Fie faller og Noe skal skje. Samtlige elever på romankurset får tilgang til dette webinaret.

Gjestene på mandagswebinarene er vanligvis kjente forfattere, redaktører og andre aktører i bokbransjen. Noen ganger holder rektor Kristine sine ettertraktede redigeringswebinarer, hvor hun stuntredigerer elevenes tekster på direkten. Høstens webinarprogram finner du her:

https://www.forfatterskolen.no/course/17

Alle med tilgang til webinarpakken har også tilgang til arkivet, hvor det ligger ca. 70 timer med webinarrepriser. Her vil du finne opptak med Tom Egeland (bl.a. en firetimers skriveskole!), Tove Nilsen, Gunnar Staalesen, Herbjørg Wassmo, Nina Lykke, Ingvar Ambjørnsen, Marit Reisersgård, Gro Dahle og mange flere. Et skattkammer av kunnskap!

Egeninnsats
Samtidig som du lærer håndverket, skal du skrive, skrive, skrive. Mengdetrening og innsikt i håndverket må til for å utvikle skriveferdighetene. Mange av elevene får sine første aha-opplevelser allerede første uken, og ser umiddelbar forbedring i tekstene sine. For å ha fullt utbytte av kurset, anbefaler vi at du setter av litt tid til å skrive hver dag – om det så bare er 10 minutter. Skal du gå gjennom alt stoffet i modulene og få med deg både kurswebinaret og mandagswebinaret, samt være litt aktiv i gruppeforumet, må du regne med å sette av ca. 4–6 timer hver uke, i tillegg til egen skriving. Det er ikke alltid lett å få til i en travel hverdag, derfor er kurset lagt opp slik at du har et helt år på å gå gjennom stoffet. Du går ikke glipp av noe selv om du f.eks. må reise bort i en periode. Størst læringsutbytte får du dersom du er aktiv og utnytter alle ressursene som følger med kurset. Vi anbefaler at du prioriterer å delta aktivt i Facebookgruppen, det vil gi deg nye venner og støttespillere som hjelper deg frem i tunge perioder. Kanskje finner du en god pilotleser som du kan samarbeide med i årene som kommer. Det er høyt under taket hos oss, og vi legger vekt på en hyggelig og positiv tone. 

Personlig veiledning
Forfatterskolens team er tilgjengelige i hele kursperioden. Vi hjelper deg med dine skriveutfordringer i den lukkede Facebookgruppen og på webinarene (og i Forfatterskolens skriveforum etter de 10 første ukene). Ingen spørsmål er for dumme, du kan være sikker på at det er andre som lurer på det samme!

Spørsmål?
- Angående tekniske spørsmål eller innbetaling, send en e-post til: support@forfatterskolen.no.
- For opplysninger om kurset eller andre spørsmål, send en e-post til: post@forfatterskolen.no.

Alt som blir sendt på e-post blir mellom oss.

Kurswebinarene er planlagt følgende datoer kl. 21.00:

 • 10.10.2018
 • 17.10.2018
 • 24.10.2018
 • 31.10.2018
 • 07.11.2018
 • 14.11.2018
 • 21.11.2018
 • 28.11.2018
 • 05.12.2018
 • 12.12.2018

Den intensive delen av gruppekurset – når vi går gjennom alt stoffet – avsluttes 16. desember. Men du har selvsagt tilgang til alt materialet og alle reprisene på webinarene i et helt år, slik at du kan jobbe i ditt eget tempo. Og du vil få oppmuntring, støtte og svar på alle spørsmål i Forfatterskolens skriveforum så lenge du ønsker det. 
Velkommen til din litterære familie! Vi ser frem til å hjelpe deg med å nå drømmen din.

 

DATO

TEMA

BESKRIVELSE

UKE 1 – Mandag 8. oktober

Modul 1: Planlegg historien og test idéen din


Du lærer om ulike sjangre, hva en historie egentlig består av og hvordan du kan spisse idéen din slik at den kan bære en hel roman.

Onsdag 10. oktober Webinar kl. 21.00 Elin går gjennom kursplanen og første modul, og svarer på spørsmål.

 

UKE 2 – Mandag 15. oktober

 

 

Modul 2: Skap uforglemmelige og troverdige karakterer


Du lærer å skape fascinerende karakterer som driver historien fremover og som leseren ikke får nok av. Vi går gjennom hva du MÅ gi karakterene dine for at historien skal fenge.

Onsdag 17. oktober Webinar kl. 21.00 Elin snakker om hvordan du kan utvikle fascinerende karakterer og skape karakterutvikling.
Torsdag 18. oktober Innlevering av prosjektbeskrivelse

Send inn din prosjektbeskrivelse/synopsis og få den vurdert av en profesjonell redaktør.

UKE 3 – Mandag 22. oktober

Modul 3: Lag et solid plott og strukturer historien 


En god historie trenger et solid skjelett. Du lærer hvordan du kan bygge opp historien din slik at leseren ikke klarer å legge den fra seg.

Onsdag 24. oktober Webinar kl. 21.00 Elin går gjennom plotting, dramaturgi og spenningskurver.
UKE 4 – Mandag 29. oktoberModul 4: Tid, forteller og synsvinkel 


Hvem skal fortelle historien din, og hvordan? Valg av tid, forteller og synsvinkel påvirker leseopplevesen. Lær hvordan du kan gjøre de beste valgene for din historie.

Onsdag 31.oktober Webinar kl. 21.00 Elin viser eksempler fra litteraturen og snakker om hva du bør tenke på når du skal velge forteller, tid og synsvinkel.
Torsdag 1. november Redaktørens tilbakemeldinger blir utlevert Du får tilbakemelding på prosjektbeskrivelsen/synopsisen, så du kan justere eventuelle mangler allerede nå. Dette kan spare deg for måneder med frustrasjoner!
UKE 5 – Mandag 5. november

Modul 5: Den gode starten og solide scener


Du lærer hvordan du hekter leseren på første side og aldri slipper taket. Vi går også gjennom hvordan du deler historien din inn i scener og kapitler og hva hver eneste scene MÅ ha for å fungere. En roman er som et puslespill, brikkene må legges riktig for at helheten skal bli perfekt.

Onsdag 7. november Webinar kl. 21.00 Elin viser eksempler på en god start og diskuterer hvordan du finner den beste rekkefølgen på scenene dine. 
UKE 6 – Mandag 12. november Modul 6: Show, don't tell
Hva betyr egentlig show, don't tell, og hvordan bruker vi det i praksis? Å balansere hva du skal vise og hva du skal fortelle er en av de største utfordringene forfatterspirer har. Lær å beherske dette viktige grepet en gang for alle!

Onsdag 14. november Webinar kl. 21.00 Elin viser deg gode eksempler fra litteraturen slik at du lærer å kjenne igjen forskjellen på å vise og å fortelle.  
UKE 7

 

 
UKE 7 – Mandag 19. november Modul 7: Språk og litterære virkemidler
Du lærer hvordan du kan bruke rytme, språk og litterære virkemidler bevisst for å gi leseren akkurat den opplevelsen du ønsker.

Onsdag 21. november Webinar kl. 21.00 Elin stiller det store spørsmålet: Hva er litterær kvalitet? Hva er det lille ekstra som skiller et godt manus fra et annet i redaktørens bunker? Kan en bok være god uten å ha litterær kvalitet?
UKE 8 – Mandag 26. november Modul 8: Dialog og formatering
Du lærer hva en god dialog bør inneholde og hva du bør stryke. Du får også eksempler på hvordan du kan formatere manuset ditt, ikke minst dialoger.

Onsdag 28. november Webinar kl. 21.00 Elin diskuterer hva som er god dialog ogviser eksempler fra litteraturen.
Onsdag 28. november Innlevering av valgfri tekst (inntil 1000 ord) innen kl. 23.59 Alle elevene får tilbud om å lese hverandres tekster og gi tilbakemelding i grupper på 3. Du får utlevert en mal for hvordan du kan gi konstruktiv tilbakemelding på en litterær tekst. Dette er svært lærerikt og viktig for din utvikling som forfatter. Tekstene blir også vurdert av en profesjonell redaktør.
UKE 9 – Mandag 3. desember Modul 9: Rediger manuset – fra gråstein til gull
Ikke bli skuffet om førsteutkastet ditt er så langt fra den boken du ønsker å skrive som det går an å komme. Det er bare råmateriale. Nå skal du lære hvordan du former stoffet til bestselgermateriale!

Onsdag 5. desember Webinar kl. 21.00 Rektor Kristine redigerer elevenes tekster på direkten.
UKE 10 – Mandag 10. desember Modul 10: Slik øker du sjansen hos forlagene!
Du lærer hvordan du skriver følgebrev og sender manuset til forlag. Hvordan takle refusjoner og motgang? Du får også innsikt i forlagsbansjen, forfatterøkonomi og selvpublisering.

Onsdag 12. desember Webinar kl. 21.00 Kristine redigerer flere elevtekster og Elin oppsummerer kurset og svarer på spørsmål.
Onsdag 12. desember Innlevering av dine tilbakemeldinger på 2 elevtekster innen kl. 23.59  
Torsdag 13. desember Utlevering av tilbakemeldingene Du får tilbakemelding fra elevene i gruppen din og en profesjonell redaktør.
Søndag 16. desember Kursslutt
Du flytter inn i Forfatterskolens store skriveforum, og jobber videre med manuset. Vi skal hjelpe og støtte deg hele veien! Kursmaterialet er selvsagt tilgjengelig hele året, så du kan gå tilbake og lese modulene og se reprisene når som helst.

*Programmet er med forbehold om endringer.

"Tusen takk for et fantastisk kurs. Du er en fantastisk inspirerende pådriver, Elin! Du gir mennesker rundt deg energi, tro på eget prosjekt og ikke minst kunnskapen som skal til for å fullføre det. Jeg har lært mye mer enn jeg på forhånd hadde trodd var mulig. I løpet av kursperioden er alle gordiske knuter løst. Alle «stange hodet i veggen»-problemer er forsvunnet og hver eneste «dette er ikke mulig å dra i land»-deler av manuset fikset. Dette går veien!"

"Å samtidig være medlem i Forfatterskolen og denne fantastiske gruppen har vært avgjørende for å greie å stå løpet ut. Har diskutert prosjektet med Kristine tidligere og hun er velvilligheten selv. Bøyer meg i støvet og har stor respekt for henne og jobben hun gjør. Jeg vil være elev for alltid Wenche, utgitt fagbokforfatter med: Å miste et barn."

"Det har vært en utrolig stor glede å bli kjent med rektor Kristine Henningsen og resten av Forfatterskolen. Jeg har lært å skrive med hjertet uten å miste hodet, og lært å se forskjellen. Samarbeidet har resultert i at min debutroman, Armageddon-algoritmen, kom ut i 2017. Kristine har enestående evner til å inspirere og oppmuntre, og kan trekke på et imponerende nettverk av ressurspersoner. Hjertelig anbefalt."

"Boken min, ”Uten vesentlige feil eller mangler”, kom ut på Gyldendal våren 2017. Og med hånden på hjertet: Jeg vet ikke om jeg hadde klart det uten Forfatterskolen og den støtten det ligger i å være en del av et skrivefellesskap. Jeg vil fortsette å la meg inspirere av Rektor Kristine og hennes medarbeidere på Forfatterskolen. Og ikke minst: elevene."

"Forfatterskolen er flott for de som vil komme i gang med å skrive. Jeg vil spesielt trekke frem miljøet på forumet. Det er inspirerende å «møte» andre med samme interesse for skriving."

"Jeg har nettopp sett webinaret og jeg svever. Rett og slett. Jeg er så glad for at jeg meldte meg på dette kurset. Modulene er omfattende, men forklart på en lettfattelig måte uten å ta motet fra skriveren. Jeg gleder meg allerede til ny modul på mandag. Likevel synes jeg at webinarene er høydepunktene, og elsker det faktum at det er så mange – samtidig som vi har tilgang til enda flere. Flott at vi kan stille spørsmål underveis, og at vi kan fortsette ute i forumet. Det å ha mange å støtte seg på er en stor ressurs, og jeg håper at det vil bli enda flere eksistensielle diskusjoner i tiden fremover."

"Dagens skryt til Kristine og Elin, dette er virkelig et utrolig godt kurs! Oversiktlig, forståelig og godt strukturert. Jeg lærer mye mer enn jeg forventet, og merker hvordan jeg etter hvert klarer å ta det i bruk når jeg skriver. Kjempegøy!"

"Kurset var mitt første skritt på veien til å ta skrivetrangen alvorlig. Forfatterskolen var utrolig imøtekommende og jeg fikk alltid svar på det jeg lurte på. Ingen spørsmål var for dumme å stille, og jeg følte meg ivaretatt. Webinarene var også topp!"

"Jeg er glad for at jeg meldte meg på Forfatterskolen. For en forfatterspire er skolen en fordel på flere måter. Du får gode råd om hvordan du skal skrive manus, kontakte forlag og markedsføre boken din. En annen viktig faktor er det sosiale. Det å skrive bok er en temmelig ensom jobb, og det var godt å komme i kontakt med andre som har samme mål som deg selv."

"Det var fantastisk godt valg jeg tok 2015 da jeg ble elev ved Forfatterskolen. Elev for livet! Rektor Kristine og hennes magiske team skaffer de beste forfatterne til skolens webinarer. Kursmodulene er lette å følge, og er basert både på lang erfaring og innspill fra redaktører og forfattere. Alt for å utvikle oss til utgitte forfattere. Jeg har fått trygghet til å utforske egen skrivestil, kreativitet og sjangere, og mot til å sende inn manus til forlag og konkurranser. Min skrivereise har så langt resultert i bidrag i to antologier. Elevenes forum er den nydeligste familien du kan velge deg!"

"Dette er de best anvendte pengene jeg noen gang har brukt, vanvittig bra! Webinarene er gull verdt. Som jeg kommer til å savne disse kursmånedene! De tidlige morgentimene benytter jeg til skriving og til å kose meg med reprisene. Tusen takk til Elin og Hanne for en glimrende tilstedeværelse. Dere er gull!! Respekten dere viser oss drømmende forfatterspirer rundt om i landet gir en enorm trygghet i arbeidet videre."

"Etter dette kurset har jeg rett og slett blitt lykkeligere. Skriving var moro fra før, men enda gøyere når jeg har lært meg mer om skriveverktøyene, og jeg har fått masse informasjon å velte meg i. Fra før var jeg helt utsultet på skrivetekniske tips. Nå kjeder jeg meg ikke et sekund, og både gamle og nye tekster blir utrolig mye bedre. Dette er veldig moro, tusen takk!"

"Føler jeg har åpnet en ny dør til resten av mitt liv. Takk til Forfatterskolen!"

"TUSEN takk for et fantastisk kurs. Det har vært utrolig lærerikt. Har lært mye mer enn forventet. Og du er HELT SUPER, Elin!"

"Jeg satt fast lenge før jeg klarte å skrive noe som helst. Jeg lette etter hjelp på nettet, og kom over siden til Forfatterskolen. Først da jeg kom inn i forfatterskolefamilien løsnet det, sammen med alle tipsene, de fysiske treffene og heiagjengen i forumet. Jeg har lært masse, og nå har jeg skrevet et helt manus som venter på dommen hos et forlag. Anbefaler Forfatterskolen på det varmeste."

"Jeg satt fast lenge før jeg klarte å skrive noe som helst. Jeg lette etter hjelp på nettet, og kom over siden til Forfatterskolen. Først da jeg kom inn i forfatterskolefamilien løsnet det, sammen med alle tipsene, de fysiske treffene og heiagjengen i forumet. Jeg har lært masse, og nå har jeg skrevet et helt manus som venter på dommen hos et forlag. Anbefaler Forfatterskolen på det varmeste."

Se Tilsvarende Kurs

Vil du ha profesjonell tilbakemelding på en smakebit av din personlige tekst, helt gratis? Send den inn ved å trykke på knappen under.
Ja, dette vil jeg ha!