Velkommen til Forfatterskolen
Min Side

Krimkurs i gruppe, med oppstart 20.08.18


Forfatterskolens store krimkurs er skreddersydd for deg som ønsker å skrive en helstøpt krimbok som treffer leserne med et smell. Gjennom 12 inspirerende moduler med grundig gjennomgang av håndverket, praktiske maler, nyttige tips og øvelser, lærer du hvordan du lager sterke plott, bygger opp historien, holder spenningen oppe fra start til slutt, legger ut spor og utvikler tydelige, interessante karakterer. Kort sagt: Alt et godt krimmanus trenger! 


Kursmaterialet inkluderer skriftlige moduler, videoer, webinarer og spørretimer.

Fra Kr 6.900,00 kroner

Bestill KursetKrimkurs basic - Kr 6.900,00

Forfatterskolens online krimkurs (12 kursmoduler)
- Tilbakemelding på én gruppeoppgave (1000 ord)
- 9 egne kurswebinarer
- Tilgang på skolens webinarer i ett år
- Tilgang på Forfatterskolens lukkede skriveforum + gruppekurset
- Tilgang på kurset i ett år

Inkluderer
Webinar-pakke (Abonnement 1 år)

Inkluderer
Webinar-pakke (Abonnement 1 år)

Krimkurs Standard - Kr 9.400,00 Salg Kr 8.400,00

- Forfatterskolens online krimkurs (12 kursmoduler)
- Tilbakemelding på to gruppeoppgaver (1000 ord + 7500 ord hovedoppgave)
- 1 stk manutvikling 1 (17500 ord)
- Egne kurswebinarer
- Tilgang på skolens webinarer i ett år
- Tilgang på Forfatterskolens lukkede skriveforum + gruppekurset
- Tilgang på kurset i ett år

Inkluderer
Manusutvikling 1
Webinar-pakke (Abonnement 1 år)

Krimkurs Pro - Kr 12.900,00 Salg Kr 11.900,00

- Forfatterskolens online skrivekurs (12 moduler)
- Tilbakemelding på to gruppeoppgaver (1000 ord + 7500 ord hovedoppgave)
- 1 stk manutvikling 4 (70000 ord)
- 1 stk valgfri workshop i Norge med Forfatterskolen
- Egne kurswebinarer
- Tilgang på skolens webinarer i ett år
- Tilgang på Forfatterskolens lukkede skriveforum + gruppekurset
- Tilgang på kurset i ett år

Inkluderer
Manusutvikling 4
1 workshops
Webinar-pakke (Abonnement 1 år)

Krimkurs med oppstart 20.08.18

Målet med dette kurset er at du skal sitte igjen med de første 20 sidene av krimmanuset ditt, og være godt forberedt på å fullføre resten på egenhånd.

Den lukkede skrivegruppen:
Du er med i en lukket skrivegruppe med andre elever. I denne gruppen skal vi støtte, tipse og hjelpe hverandre frem mot et ferdig manus, et bedre manus eller et manus ”langt på vei”.

Etter at kurset er ferdig får du mulighet til å delta i det store skriveforumet vårt på Facebook – med mange andre elever – både erfarne og utgitte, og uerfarne og ikke-publiserte. Her kan du lære masse, og det er et inspirerende og støttende miljø.


 


Webinarer er planlagt følgende datoer:  • 22.8.2018

  • 29.8.2018

  • 5.9.2018

  • 12.9.2018

  • 19.9.2018

  • 26.9.2018

  • 3.10.2018

  • 10.10.2018

  • 17.10.2018

  • 24. 10.2018


Webinarene starter alltid klokken 21.00 på kvelden.

Linda. C. Farsund


"Tusen takk for et fantastisk kurs. Du er en fantastisk inspirerende pådriver! Du gir mennesker rundt deg energi, tro på eget prosjekt og ikke minst kunnskapen som skal til for å fullføre det. Jeg har lært mye mer enn jeg på forhånd hadde trodd var mulig. I løpet av kursperioden er alle gordiske knuter løst. Alle «stange hodet i veggen»-problemer er forsvunnet og hver eneste «dette er ikke mulig å dra i land»-deler av manuset fikset. Dette går veien!"

Lisbeth Bergersen


"Jeg har nettopp sett webinaret og jeg svever. Rett og slett. Jeg er så glad for at jeg meldte meg på dette kurset. Modulene er omfattende, men forklart på en lettfattelig måte uten å ta motet fra skriveren. Jeg gleder meg allerede til ny modul på mandag. Likevel synes jeg at webinarene er høydepunktene, og elsker det faktum at det er så mange – samtidig som vi har tilgang til enda flere. Flott at vi kan stille spørsmål underveis, og at vi kan fortsette ute i forumet. Det å ha mange å støtte seg på er en stor ressurs, og jeg håper at det vil bli enda flere eksistensielle diskusjoner i tiden fremover."

Kristin Myrmel


"Dagens skryt til Kristine og Elin, dette er virkelig et utrolig godt kurs! Oversiktlig, forståelig og godt strukturert. Jeg lærer mye mer enn jeg forventet, og merker hvordan jeg etter hvert klarer å ta det i bruk når jeg skriver. Kjempegøy!"

Ann Magritt Tørum


"Kurset var mitt første skritt på veien til å ta skrivetrangen alvorlig. Forfatterskolen var utrolig imøtekommende og jeg fikk alltid svar på det jeg lurte på. Ingen spørsmål var for dumme å stille, og jeg følte meg ivaretatt. Webinarene var også topp!"

Tonje Brantenberg


"Det var fantastisk godt valg jeg tok 2015 da jeg ble elev ved Forfatterskolen. Elev for livet! Rektor Kristine og hennes magiske team skaffer de beste forfatterne til skolens webinarer. Kursmodulene er lette å følge, og er basert både på lang erfaring og innspill fra redaktører og forfattere. Alt for å utvikle oss til utgitte forfattere. Jeg har fått trygghet til å utforske egen skrivestil, kreativitet og sjangere, og mot til å sende inn manus til forlag og konkurranser. Min skrivereise har så langt resultert i bidrag i to antologier. Elevenes forum er den nydeligste familien du kan velge deg!"

Svanhild Fosback Larsen


"Tusen takk for et fantastisk kursopplegg du har tryllet frem for oss, Elin. For en kreativ dame med masse fantastisk kunnskap som du øser utover oss elever. Dette kurset er over all forventning. Så glad for å ha meldt meg på. Jeg suger til meg all læring jeg kan få. Tror vi alle har vokst og utviklet oss når dette kurset er over. Jeg har lært supermye av deg også, Kristine. Takk også for nok et fantastisk bra webinar"

Linda Skomakerstuen (debuterte på Gyldendal)


"Boken min, ”Uten vesentlige feil eller mangler” kom ut på Gyldendal våren 2017. Og med hånden på hjertet: Jeg vet ikke om jeg hadde klart det uten Forfatterskolen, og den støtten det ligger i å være en del av et skrivefellesskap. Jeg vil fortsette å la meg inspirere av Rektor Kristine og hennes medarbeidere på Forfatterskolen. Og ikke minst: elevene."

Petter Fergestad (Forfatterskolens egen krimdebutant, som havnet på bestselgerlistene)


"Det har vært en utrolig stor glede å bli kjent med rektor Kristine Henningsen og resten av Forfatterskolen. Jeg har lært å skrive med hjertet uten å miste hodet, og lært å se forskjellen. Samarbeidet har resultert i at min debutroman, Armageddon-algoritmen, kom ut i 2017. Kristine har enestående evner til å inspirere og oppmuntre, og kan trekke på et imponerende nettverk av ressurspersoner. Hjertelig anbefalt."

Inger Selven Watts (debuterte på Pax Forlag)


"Jeg er glad for at jeg meldte meg på Forfatterskolen. For en forfatterspire er skolen en fordel på flere måter. Du får gode råd om hvordan du skal skrive manus, kontakte forlag og markedsføre boken din. En annen viktig faktor er det sosiale. Det å skrive bok er en temmelig ensom jobb, og det var godt å komme i kontakt med andre som har samme mål som deg selv."

Se tilsvarende kurs

Vil du ha profesjonell tilbakemelding på en smakebit av din personlige tekst, helt gratis? Send den inn ved å trykke på knappen under.
Ja, dette vil jeg ha!
Du får svar innen fem virkedager